go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

GO4X pisze:Trailing Stop to standardowa funkcjonalność MT4
GO4X pisze:Brak możliwości używania EA to nasza przemyślana strategia
Jaka jest różnica pomiędzy algorytmem TS a własnym EA ?
Możliwość korzystania z EA to to standardowa funkcjonalność MT4 a wy niestandardowo ją wyłączyliście, żeby klienta ograniczyć. :lol:
Ea mogą być brdziej zaawansowane? To źle ?

Dlatego chcę zapytać o tą przemyślaną strategię.. na czym ma ona polegać ?

:roll:
s_zadora pisze:Mighty Baz napisał:
czy mozna uzywac wlasnych skryptow?

Jak najbardziej można, to jedna z ważniejszych zalet platformy mt4
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ulysse
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ulysse »

GO4X pisze:Nie wiem jak jeszcze mogę Cię zachęcić do wyjaśnienia swojej własnej sprawy u źródła.
Zacznijcie odpowiadać na pytania (także na wątku TMS). Milczycie po kilka miesięcy a potem się dziwicie że ludzie nie chcą z Wami gadać...

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

ulysse pisze:
GO4X pisze:Nie wiem jak jeszcze mogę Cię zachęcić do wyjaśnienia swojej własnej sprawy u źródła.
Zacznijcie odpowiadać na pytania (także na wątku TMS). Milczycie po kilka miesięcy a potem się dziwicie że ludzie nie chcą z Wami gadać...
ulysse wybacz, ale forum nie jest raczej odpowiednim miejscem do wyjaśniania kwestii transakcyjnych poszczególnych klientów.

@reptile: EA to była po prostu nasza decyzja i tyle. W odpowiedzi na poprzednio zadane pytanie ustosunkowaliśmy się - jest wielce prawdopodobne, że w GO4X wkrótce pojawią się Expert Advisors.

ulysse
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ulysse »

GO4X pisze:forum nie jest raczej odpowiednim miejscem do wyjaśniania kwestii transakcyjnych poszczególnych klientów
Były pytania w różnych kwestiach, ale jak widać nie czytacie.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

mysle, ze to idealny broker dla poczatkujacych, jak nie stracisz depo, tzn ze naprawde jestes niezly. Potem trzeba zmykac stamtad.

Poniewaz jeszcze zostawilem sobie kilka tysiecy na depo, wlasnie od 15 min probuje zmienic order i client systematycznie daje mi klarowna odpowiedz: "trade context is busy" - i sobie grzecznie lece na minusie, hgw jak dlugo. Moze dostalem bana za zle zachowanie?

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

kolejny headshoot - 11.32 utrata polaczenia z serwerem, akurat wykres lecial do gory, sprawdzalem router dziala poprawnie, pinguje az slychac.
11.40 jeszcze nie ma.

Czy ew strata 20% depo nadaje sie do claimowania?

edit> zwracam honor, wlasnie dostalem info od operatora sieci, mieli awarie wezla, jest ok

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Mighty Baz pisze:kolejny headshoot - 11.32 utrata polaczenia z serwerem, akurat wykres lecial do gory, sprawdzalem router dziala poprawnie, pinguje az slychac.
11.40 jeszcze nie ma.

Czy ew strata 20% depo nadaje sie do claimowania?

edit> zwracam honor, wlasnie dostalem info od operatora sieci, mieli awarie wezla, jest ok
No więc właśnie, stąd nasza poprzednia prośba o wyjaśnianie wszystkich wątpliwości dotyczących własnego rachunku poprzez kontakt z działem obsługi Klienta, a nie poprzez forum. Bardzo nam przykro, że rozpowszechniane są często nieprawdziwe opinie, bez poparcia faktami. Cóż, taka już magia internetu i "zalety" pozornej anonimowości w sieci.

jaskolek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jaskolek »

witam :)

był ktoś z was na szkoleniach stacjonarnych organizowanych przez go4x??? można się tam czegoś ciekawego dowiedzieć, czy to jedynie takie szkolenie, którego jedynym celem jest pozyskanie nowych klientów poprzez różnego rodzaju techniki manipulacji???
Tak na marginesie to plusik dla brokera,że nie ogranicza się do dużych ośrodków miejskich.
http://www.go4x.pl/szkolenia/kalendarz-szkolen

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Mam pytanie do przedstawiciela GO4X.
Mam u Was konto ponad 6 miesięcy i ogólnie jestem zadowolony. Dzięki minilotom (0,01) mozna idealnie dostosować wielkość pozycji do kapitału.
Niezadowala mnie niestety wielkość oferty. Waluty, kilka indeksów, ropa, złoto i srebro to trochę mało. Czy (i ewentualnie kiedy) zamierzacie rozszerzyć ofertę instrumentów jak np. XTB ? Chodzi mi o produkty rolne jak pszenica, soja, kakao, kawa, bawełna , itp, oraz inne jak obligacje, miedź i wiele , wiele innych.
Oczywiscie przy zachowaniu minilotów.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

jaskolek pisze:czy to jedynie takie szkolenie, którego jedynym celem jest pozyskanie nowych klientów poprzez różnego rodzaju techniki manipulacji???
Twoje myślenie zmierza w dobrym kierunku.To jest MM poczytaj o tego typu brokerach warto.pzdr :wink:

ODPOWIEDZ