kazdy potrafi na czyms graccrocopip pisze:bo w odróżnieniu od Ciebie potrafię grać

rzeczywiscie od kilku tygodni juz nie prowadzisz..crocopip pisze:to po raz a po dwa nie prowadzę serwisu z darmowymi sygnałami
ja nie potrzebuję żadnych dowodów, ale właśnie żeby uciąć dyskusję to zaproponowałem. jak widzisz sceptyków nie brakuje.crocopip pisze:jak wyżej.JAREK67 pisze:Croco,crocopip pisze: bo w odróżnieniu od Ciebie potrafię grać to po raz a po dwa nie prowadzę serwisu z darmowymi sygnałami
wklej screena z poziomem wejsciai będzie po dyskusji
szkoda mojego czasu tutaj.
W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem. Na m5 mogłeś zagrać na pinbarze na m1 orgr a obserwując świeczki z poprzednich kilku godzin można było się upewnić że cena szuka pretekstu do ruchu w którąś stronę.inwestor86 pisze: zastanawiajace, ze entry masz zawsze w miejscu , ktorym wlasnie odbilo (szczyt, dolek) i piszesz o tym kiedy kazdy juz widzial co sie wydarzylo a cena oddalila sie XX pipsow od Twojego wejscia
sorry te u mnie 8 pips to byl czas mojego wahania.... a wchodziłem na 30mvindemiatrix pisze:W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem. Na m5 mogłeś zagrać na pinbarze na m1 orgr a obserwując świeczki z poprzednich kilku godzin można było się upewnić że cena szuka pretekstu do ruchu w którąś stronę.inwestor86 pisze: zastanawiajace, ze entry masz zawsze w miejscu , ktorym wlasnie odbilo (szczyt, dolek) i piszesz o tym kiedy kazdy juz widzial co sie wydarzylo a cena oddalila sie XX pipsow od Twojego wejscia
Pozdrawiam
idealnie to idealnie!MaxRipper pisze:Sorry za OT ale jeśli 9 pips nad dołkiem nie jest idealne to pytanie co jest idealne - 1 pips, 2 pips?!vindemiatrix pisze:W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem.. A może 0,5 pipsa