7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Miłego weekendu Mirek. Co do S-ek zobaczymy - jak do tej pory wszystko obijało się o korekty w trendzie więc może faktycznie czas na zmiany. Ja jednak S-ki na edku i kablu bede stawiał dopiero jak ckłopcy połamią poziomy ktorych połamać nie powinni :)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Logout i do poniedziałku ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

http://www.gry.pl/gra/pacman-advanced.html

Ja tyle ... jakiś konkursik? :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Mój wynik, ale grałem tylko raz.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb>
Z czym do ludzi? :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Małe L na EURUSD na 1.3885 ... SL 1.3855 ... Zobaczymy ...

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Ja narazie jestem w kropce z nocki Shorta zamknołem na +60 myslalem ze wczesniej bedzie korekta. Teraz trzyma mnie i od góry i od dołu.

Jak na obrazku :)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

<kerimb>
Trzymasz jeszcze longa? Ja sie zabrałem z dołka z długą pozycją SL 20 TP około 120-140 co o tym sądzisz?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Zabrakło im dokładnie 1 pipsiora, żeby zdjąć moją Lkę :) Pewnie wrócą po niego jeszcze raz jak to napisałem ... :mrgreen:

Może jaja sobie robię ale 90% SL, które złapałem w ostatnich 2 tygodniach było dokładnie w punkt lub 1 pipsior różnicy, tak jak gdyby ktoś specjalnie na nie polował :) Najlepsze jest to, że ustawiałem specjalnie niektóre SL w takich czasami idiotycznych miejscach, nie wynikających z niczego, z żadnej AT ani układu ceny i one też znikały dokładnie w punkt albo o 1 czy 2 pipsy różnicy. Jak nie pisałem na forum, tylko na grupie, to SL nie wycinało.

Jeśli podaję moje wejścia zaraz po zajęciu przeze mnie pozycji i ileś tam osób powiedzmy je kopiuje z jakąś tam różnicą kilku pipsów na wejściu, to niestety SL ustawi taki sam i tutaj jest ból, bo brokeros ma na widelcu wszystkich tych, którzy to zrobili łącznie ze mną. Niech ich będzie w sumie 10ciu ale już są. Może deko naiwne ale zastanawiam się nad sensem pisania dziennika.

Nie wiem jaka jest różnica w kwotowaniach u różnych brokerów i jest to deko dziecinne, bo chyba cały świat by musiał na nas polować :) ale jak nie zamieszczałem wejść na forum a SL zawsze stawiałem zgodnie z tą samą regułą, to mi ich nie zdejmowało, no przynajmniej dużo rzadziej.

Do tego czwartek i piątek były tragiczne jeśli chodzi o rekwoty, ceny nie rynkowe, trade context busy i zrywanie połączenia. Znowu zaczyna się jazda :(

ryc
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ryc »

Cz, przyszlo mi do glowy ze twoj broker (znajac fenomanalna skutecznosc) moze powielac twoje zlecenia na rynek, powiedzmy x100. Problem wtedy jest daleko powazniejszy niz pisanie dziennika. Rynek nie lapie Ciebie ale twojego broka.

Zablokowany