7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

crocopip pisze:bo w odróżnieniu od Ciebie potrafię grać
kazdy potrafi na czyms grac :lol:
crocopip pisze:to po raz a po dwa nie prowadzę serwisu z darmowymi sygnałami
rzeczywiscie od kilku tygodni juz nie prowadzisz..

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

crocopip pisze:
JAREK67 pisze:
crocopip pisze: bo w odróżnieniu od Ciebie potrafię grać to po raz a po dwa nie prowadzę serwisu z darmowymi sygnałami
Croco,
wklej screena z poziomem wejsciai będzie po dyskusji
jak wyżej.

szkoda mojego czasu tutaj.
ja nie potrzebuję żadnych dowodów, ale właśnie żeby uciąć dyskusję to zaproponowałem. jak widzisz sceptyków nie brakuje.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Ska na EURUSD na 1.3905 ...
Ska na GBPUSD na 1.5888 ...
Lka na USDCHF na 0.9578 ...

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

JAREK67 pisze:ja nie potrzebuję żadnych dowodów, ale właśnie żeby uciąć dyskusję to zaproponowałem. jak widzisz sceptyków nie brakuje.
dokladnie, sceptykow nie brak, bo napisac o wejsciu godzine po fakcie moze kazdy, ale udowodnic juz nie, gratulacje wejscia :)

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

meritum mojego postu dotyczyło obserwacji wykresu a info o stronie po której stoję jedynie było potwierdzeniem tezy którą wysunąłem i w którą wierzę.

Don_rafael
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Don_rafael »

Panowie
Jak sądzicie co zrobi Ameryka dzisiaj - jedziemy na spadki czy tak jak mówi crocopip dalej jazda w górę pod kątem wyższych obrotów na dołkach niż w piątek. Myślę że w ciągu 30 minut będziemy mieli kierunek w która stronę dzisiaj trzeba się ukierunkowywac. Pozdrawiam
Nieważne jakie wykresy narysuje dzisiaj rynek - do każdej sytuacji analitycy i tak dopiszą świetne wytłumaczenie.

vindemiatrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vindemiatrix »

inwestor86 pisze: zastanawiajace, ze entry masz zawsze w miejscu , ktorym wlasnie odbilo (szczyt, dolek) i piszesz o tym kiedy kazdy juz widzial co sie wydarzylo a cena oddalila sie XX pipsow od Twojego wejscia
W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem. Na m5 mogłeś zagrać na pinbarze na m1 orgr a obserwując świeczki z poprzednich kilku godzin można było się upewnić że cena szuka pretekstu do ruchu w którąś stronę.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

vindemiatrix pisze:
inwestor86 pisze: zastanawiajace, ze entry masz zawsze w miejscu , ktorym wlasnie odbilo (szczyt, dolek) i piszesz o tym kiedy kazdy juz widzial co sie wydarzylo a cena oddalila sie XX pipsow od Twojego wejscia
W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem. Na m5 mogłeś zagrać na pinbarze na m1 orgr a obserwując świeczki z poprzednich kilku godzin można było się upewnić że cena szuka pretekstu do ruchu w którąś stronę.

Pozdrawiam
sorry te u mnie 8 pips to byl czas mojego wahania.... a wchodziłem na 30m

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

vindemiatrix pisze:W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem.
Sorry za OT ale jeśli 9 pips nad dołkiem nie jest idealne to pytanie co jest idealne - 1 pips, 2 pips?! :D. A może 0,5 pipsa :)

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze:
vindemiatrix pisze:W cale nie było to takie idealne wejście ok 9 pipsów nad dołkiem.
Sorry za OT ale jeśli 9 pips nad dołkiem nie jest idealne to pytanie co jest idealne - 1 pips, 2 pips?! :D. A może 0,5 pipsa :)
idealnie to idealnie!

a na maksa idealnie to godzien przed zamieścić na forum gdzie będzie idealnie i czy będzie "lampa" i gdzie najlepiej zamknąć.

Zablokowany