go4x - polski broker4 (tms)
Mam tam konto od jakiegoś czasu. Na WIG20 jest spokojnie, natomiast na DAX-ie, S&P500 i DJ30 koszenie stopów zdarza sie bardzo często. Jeżeli chodzi o strategie automatyczne to nic tam nie zapuścisz, bo nie ma takiej możliwości. Znając inne platformy to XTB dla GO4ex to niedościgniony wzór ! Po prostu XTB jest w wielu sprawach 5 lat do przodu, a platforma z mikrolocikami dla TMS to taki przybłąkany pies z kulawą nogą, którego nikt nie chce i na samą myśl o klientach maklerzy TMS-u dostają gęsiej skórki, a klientów - mikrolociarzy traktują jak jakieś insekty , które trzeba wytłuc. Jedyny plus założenia tam konta to tzw. Traders Book - jeżeli jesteś systematyczny to Ci się przyda, jeżeli nie to bedzie się kurzył na półce. Generalnie, jestem bardzo zawiedziony i zdegustowany, spodziewałem się po GO4ex lepszego standardu obsługi.sena9 pisze:Mam pytanko. Gra ktoś na tej platformie, wyłącznie na GO W20, ja mam zamiar wejść za mały kapitał aby przetestować kilka strategi, zanim rusze na futy w biurze maklerskim, tylko nie wiem czy warto, bo platforma ma dużo złych opini, ale kuszą mnie miniloty. Czy na tym instrumencie też mogą być "wały" podobne do instrumentów walutowych? Interesuje mnie tylko Wig20 nic wiecej. Dzięki za odpowiedź.
RX300, Twój komentarz jest pierwszy jeśli chodzi o niezadowolenie klienta z obsługi. Staramy się aby standard obsługi GO4X był bardzo wysoki, wiec chcemy coś z tym przypadkiem zrobić.
Jeśli są konkretne zastrzeżenia do maklerów to można złożyć reklamacje osobiście lub chociażby napisać pma anonimowo na forum. Na pewno postaramy się temat zbadać i żaden taki sygnał nie zostanie zignorowany.
Fajnie ze Traders Book się podoba – na rynku są początkujący i zaawansowani i początkującym chcemy pomagać.
Jeśli są konkretne zastrzeżenia do maklerów to można złożyć reklamacje osobiście lub chociażby napisać pma anonimowo na forum. Na pewno postaramy się temat zbadać i żaden taki sygnał nie zostanie zignorowany.
Fajnie ze Traders Book się podoba – na rynku są początkujący i zaawansowani i początkującym chcemy pomagać.
Jakość merytoryczną obsługi można ocenić samodzielnie analizując m.in. posty Pana Forexa, jak również zapisy z czatu z jego pracownikami dostępne m.in. na tym forum. A to że brak ostatnio komentarzy na ten temat to tylko miara niskich oczekiwań wobec tego brokera.GO4X pisze:komentarz jest pierwszy jeśli chodzi o niezadowolenie klienta z obsługi
Myślę, że mówimy teraz o dwóch różnych rzeczach, ponieważ nasz przedmówca wspominał o obsłudze klienta rzeczywistego przez maklera - a to dwie różne sprawy. Więc trzymajmy się tego.ulysse pisze:Jakość merytoryczną obsługi można ocenić samodzielnie analizując m.in. posty Pana Forexa, jak również zapisy z czatu z jego pracownikami dostępne m.in. na tym forum. A to że brak ostatnio komentarzy na ten temat to tylko miara niskich oczekiwań wobec tego brokera.GO4X pisze:komentarz jest pierwszy jeśli chodzi o niezadowolenie klienta z obsługi
W kwestii przytaczanych przez Ciebie argumentów to cóż można powiedzieć... początki bywają trudne - na szczęście to już dawno mamy za sobą.
-
- Uczestnik
Proces otwarcia rachunku trwa maksymalnie kilka dni, więc Twoje konto zapewne już czeka na aktywację. Jeśli chcesz wiedzieć jak dokładnie wygląda sprawa, zadzwoń, napisz maila, lub napisz na livechacie - a wtedy na pewno dowiesz się wszystkiego dokładnie.forextrend pisze:Wiadomo mniej więcej ile trwa otwarcie konta? Podpisane dokumenty kurier odebrał we wtorek, a loginu i hasła wciąż nie mam.
W każdym razie tak jak wspominałem, konto jest już zapewne otwierane, jeszcze odrobinę cierpliwości...