ZuluTrade

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
ForexTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexTrader »

Ależ RATUJĘ! :) Płacę przecież niemały podatek od zarobionych pieniędzy :P Tylko pogadaj z tymi, co nie wiedzą jak takimi pieniędzmi w rządzie gospodarować;) Apropo, przydałaby się w Zulutrade taka opcja automatycznego rozliczenia podatkowego. Jest to możliwe? :)

Awatar użytkownika
Cool
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cool »

ForexTrader pisze:Ależ RATUJĘ! :) Płacę przecież niemały podatek od zarobionych pieniędzy :P Tylko pogadaj z tymi, co nie wiedzą jak takimi pieniędzmi w rządzie gospodarować;) Apropo, przydałaby się w Zulutrade taka opcja automatycznego rozliczenia podatkowego. Jest to możliwe? :)
Nie wiem co ma wspólnego Zulutrade z rozliczeniem podatku skoro środki znajdują się u wybranego brokera.
Co do twoich wysokich stóp zwrotu to w długi terminie rachunki twoje i klientów zostaną wyczyszczone.
Nie polecam nikomu stosować takich praktyk, a przy takim dużym risku ty zarabiasz dzięki prowizji a twoi klienci ryzykują wszystko.
Dawno nie czytałem kogoś kto poleca usługi i nic o nich nie wie :?

Życzę twoim klientom żeby w porę się obudzili i zmniejszyli ryzyko.
Pozdrawiam
https://forex.inwest-24.pl/
Wszystko o rynku Forex

ForexTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexTrader »

Cool pisze:Nie wiem co ma wspólnego Zulutrade z rozliczeniem podatku skoro środki znajdują się u wybranego brokera.
No właśnie nic nie ma wspólnego, ale zażartowałem sobie, że mogłoby mieć. Taka dodatkowa usługa rozliczania;) Niektórzy widać nie zrozumieli, więc teraz to już powinno być jasne.
Cool pisze:Co do twoich wysokich stóp zwrotu to w długi terminie rachunki twoje i klientów zostaną wyczyszczone.
Szukam dobrego jasnowidza:) Może masz jakieś predyspozycje?
Cool pisze:a przy takim dużym risku ty zarabiasz dzięki prowizji a twoi klienci ryzykują wszystko.
Mam nadzieję, że nie ryzykują wszystkiego. Tak też zawsze piszę, że wystarczy zainwestować naprawdę mało, a nie wciskać w Forex całych swoich oszczędności. Do tego piszę również, żeby po podwojeniu wypłacić swoje pieniądze i wtedy pracują już tylko "forexowe" oszczędności. Ja i dotychczasowi użytkownicy widzą tylko zysk.
Cool pisze:Dawno nie czytałem kogoś kto poleca usługi i nic o nich nie wie
Ojej, zapraszam częściej:) Może jeszcze znajdziesz jakieś ciekawe wypowiedzi, które Cię bezinteresownie podniecą? Gdybym nic o nich nie wiedział, to sam bym z nich nie korzystał.

Kolego odwiedziłem Twoją stronę i widzę, że starasz się zarobić na prowizji w Zulutrade, więc odbieram Twoją wypowiedź jako wypowiedź konkurenta, który ma inne poglądy i nie tylko.
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów!

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: forextrader i Zulu

Nieprzeczytany post autor: Chartmaster63 »

Proszę napisz; jak wygląda Twoje konto dzisiaj, po takim nagłym spadku?
Czy dalej masz takie dobre wyniki?
Re: " a Zulutrade mi to prowadzi:) " co miałeś na myśli?

Zulu: chartmaster63

P/S
Cool Twoja strona coolforex jest bardzo profesjonalnie zrobiona!
Jakie masz wyniki?
Napisz prywatny Email/wiadomość.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, 16:44 przez Chartmaster63, łącznie zmieniany 1 raz.

friczek7
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: friczek7 »

ForexTrader

Jestes Afilantem zulu wiec nie dziwie sie ze je tak chwalisz. Pokaz wyniki (xls) z konta Real ( wyniki z dema bez trudu rozpoznam ) . Jezeli beda dobre to bedziesz mial tez kaske z moich transakcji . Co Ty na to? :) :)

Chartmaster63
dobrze Ci idze ;)

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

Chartmaster63 pisze:Re: forextrader i Zulu

Proszę napisz; jak wygląda Twoje konto dzisiaj, po takim nagłym spadku?
Czy dalej masz takie dobre wyniki?
Re: " a Zulutrade mi to prowadzi:) " co miałeś na myśli?

Zulu: chartmaster63

P/S
Cool Twoja strona coolforex jest bardzo profesjonalnie zrobiona!
Jakie masz wyniki?
Napisz prywatny Email/wiadomość.
Niestety noszę się z zamiarem nie pisania więcej, ponieważ ciągle dostaje ostrzeżenia.
Uważam, że dostawanie ostrzeżeń za to, że cytuję/podaję nazwę innej strony internetowej, w celu lepszego zrozumienia tematu, jest to zasada zupełnie bez pod stawna.

Awatar użytkownika
Asia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asia »

Chartmaster63

jest dział reklam i tam trzeba pisac takie rzeczy

zulu nie polecam
cała checa polega na spreadzie, który jest podnoszony dla grajacych przez zulu
i z tego wyplacana jest prowizja dla dostawcy sytemu kosztem odbiorcy

sytem puszczony bez zulu
zawsze bedzie miał lepsze wyniki od wersji zapuszczonej przez zulu

wszystkie sytemy generujace duzo transakcji mozna z tego powodu odrzucić
tymczasem jest to sprzeczne z interesem zulu/brokerów
którym zalezy na promowaniu sytemów typu los skalperos desperados
Czytaj p o w o l i
Dzień dobry, nazywam się ... jestem anonimowym hazardzistą/ką, gram na Forexie
Obrazek

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

Asia, problem jest bardziej złożony niż tylko Spread! Czytaj poprzednie posty. Firma, którą promujesz, to nowy temat, dochodzą do mnie słuchy, ze zaczynają mieć kłopoty podobne do zulu.
Nie reklamuj/zdejmij ta reklamę bo dostaniesz następne ostrzeżenie.

Zulu: czartmaster63

Fajna strona my fx book no i na tak krótki okres pobytu w sieci internetowej, wysokie miejsce w "rankings". Bardzo dobry SEO!!!
(Domain age (approximately):
5 Years, 2 Months, 16 days, ale tak naprawdę zaczęli dopiero w 2009!)

Awatar użytkownika
forex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex »

Chartmaster63 pisze:Asia, problem jest bardziej złożony niż tylko Spread! Czytaj poprzednie posty. Firma, którą promujesz, to nowy temat, dochodzą do mnie słuchy, ze zaczynają mieć kłopoty podobne do zulu.
Nie reklamuj/zdejmij ta reklamę bo dostaniesz następne ostrzeżenie.
A gdzie jest we wpisie Asi ta reklama? Nic takiego nie widze, a nie ma informacji by post byl modyfikowany.

friczek7
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: friczek7 »

friczek7 pisze:ForexTrader

Jestes Afilantem zulu wiec nie dziwie sie ze je tak chwalisz. Pokaz wyniki (xls) z konta Real ( wyniki z dema bez trudu rozpoznam ) . Jezeli beda dobre to bedziesz mial tez kaske z moich transakcji . Co Ty na to? Smile Smile

i nastala taka niezreczna cisza ;)

ODPOWIEDZ