Cool pisze:Nie wiem co ma wspólnego Zulutrade z rozliczeniem podatku skoro środki znajdują się u wybranego brokera.
No właśnie nic nie ma wspólnego, ale zażartowałem sobie, że mogłoby mieć. Taka dodatkowa usługa rozliczania;) Niektórzy widać nie zrozumieli, więc teraz to już powinno być jasne.
Cool pisze:Co do twoich wysokich stóp zwrotu to w długi terminie rachunki twoje i klientów zostaną wyczyszczone.
Szukam dobrego jasnowidza:) Może masz jakieś predyspozycje?
Cool pisze:a przy takim dużym risku ty zarabiasz dzięki prowizji a twoi klienci ryzykują wszystko.
Mam nadzieję, że nie ryzykują wszystkiego. Tak też zawsze piszę, że wystarczy zainwestować naprawdę mało, a nie wciskać w Forex całych swoich oszczędności. Do tego piszę również, żeby po podwojeniu wypłacić swoje pieniądze i wtedy pracują już tylko "forexowe" oszczędności. Ja i dotychczasowi użytkownicy widzą tylko zysk.
Cool pisze:Dawno nie czytałem kogoś kto poleca usługi i nic o nich nie wie
Ojej, zapraszam częściej:) Może jeszcze znajdziesz jakieś ciekawe wypowiedzi, które Cię bezinteresownie podniecą? Gdybym nic o nich nie wiedział, to sam bym z nich nie korzystał.
Kolego odwiedziłem Twoją stronę i widzę, że starasz się zarobić na prowizji w Zulutrade, więc odbieram Twoją wypowiedź jako wypowiedź konkurenta, który ma inne poglądy i nie tylko.
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów!