MajorGC pisze:sygnalem do wejscia w L,
Owszem tak wyglada, ale masz tu mixa formacje z trendem HTLB i formacje przeciwtrendowe Vegas i Ghost łamiące się ZLR Long z sygnałami na czerwono LSMA .TCCI zacina w dół to świadectwo o zmianie tendencji .W tej sytuacji bym nie wchodził,ale pozostał ze zleceniem otwartym wcześniej do wyjaśnienia możne huknie HFE.Generalnie ustawiałbym się na S po przebiciu TL i stycznej Ghosta lub po silnym sygnale.O wejsciach na formacjach napiszę w wątku za jakiś miesiąc. Reszta na rysunku
floristik pisze:ale ok jak już tak drążymy temat
to wskaz mi kolego miejsce w kodzie indykatora CCI
które odpowiedzialne jest za "emocje"
a potem różnice miedzy TCCI a CCI (za wyjątkiem okresów oczywiście)
pozdrawiam
Ja nic Ci kolego nie będę wskazywał masz wątek to czytaj i wyciągaj wnioski, a nie to sam zajmij się analiza kodu dla mnie to nie istotne.Zwróć się do kolegów z działu
Programowanie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... m.php?f=14
może coś Ci podpowiedzą Masz neta to szukaj kodu,ja nie jestem programistą, żeby tym się zajmować.
floristik pisze:kolego
nie jest to tylko twoje forum
i nie musisz być zaraz ordynarny w swoich odpowiedziach
Zacząłeś ordynarne podjazdy już w głównym wątku potem w poście poprzednim
floristik pisze:patrząc na dwa wskaźniki orgazmu dostawać
to co teraz kontynuacja..Uprzedzam następny post pójdzie ze zgłoszeniem do MOD, jako nic nie wnoszący i nie na temat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.