Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.
tak jak widac na Twoim screenie ghost czasem moze sie przeistoczyc w ZLR ale z tego co widze moj TRADING PLAN nie zamknal by pozycji na minus bo moj stop to 11 pipsow a pierwszy target to 8 pipsow, drugi 13 a na ostatnia czesc pozycji ustawiam BE+1 i trailing stop 20 pips.exodus24 pisze:ProszeCzy moglbys wrzucic screen Ghosta ktory Ci nie wszedl?
Wazne, zeby miec swoj plan, trzymac sie go i doskonalic, to prosty biznes wymaga tylko troche pracy i dyscypliny. Prawdopodobienstwo jest po naszej stronie
Dodano po 3 godzinach 34 minutach:
mam nadzieje, ze ktos jeszcze wskoczyl w tego ZLR, 50 pipsow w niecala godzinke bylo do wyjecia a moze i pojdzie wyzej
Dodano po 3 minutach:
a jesli ten ghost Long na EU D1 o ktorym mowil wczescniej cugan wypali to byki moga przejac inicjatywe na EU, przynajmniej na jakis czas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
bogaskilop
- Stały bywalec

Mam pytanie poniewaz zaczalem uzywac TF 3 M przy uzyciu
Period_Converter_Opt.mq4
no i wszystko dziala poprawnie uzywam narazie tego dla eur/usd jeden m1 z zaczytanym Period_Converter_Opt.mq4 i drugi offline na m3 i panel woodiego ladnie dziala
jednak chcialem dodac sobie nastpena pare usd/jpy i eur/jpy i robie tak samo jednak po zaczytaniu panelu na drugi m3 czyli usd/jpy M3 nie widac wtedy sidewiner i chopzone jak na obrazku ponizej
czy ten period converter dziala tylko dla jednego wykresu ? chcialem domyslnie miec 4 pary walutowe na m3 odpalone ewentualnei moze jakis inny jest o ktorym nie wiem .
Period_Converter_Opt.mq4
no i wszystko dziala poprawnie uzywam narazie tego dla eur/usd jeden m1 z zaczytanym Period_Converter_Opt.mq4 i drugi offline na m3 i panel woodiego ladnie dziala
jednak chcialem dodac sobie nastpena pare usd/jpy i eur/jpy i robie tak samo jednak po zaczytaniu panelu na drugi m3 czyli usd/jpy M3 nie widac wtedy sidewiner i chopzone jak na obrazku ponizej
czy ten period converter dziala tylko dla jednego wykresu ? chcialem domyslnie miec 4 pary walutowe na m3 odpalone ewentualnei moze jakis inny jest o ktorym nie wiem .
musisz zmniejszyc Minimum bar w ustawieniach wskaznikow czopzone i sidewinder, ustaw optymalnie, za malo barow tez nie moze byc.bogaskilop pisze:Mam pytanie poniewaz zaczalem uzywac TF 3 M przy uzyciu
Period_Converter_Opt.mq4
Zagadałem się na Skype i wyszedłem za późno.Tradycyjnie 100% na plus
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:Zagadałem się na Skype i wyszedłem za późno.Tradycyjnie 100% na plus
no fakt, ten famir short na TF5 u mnie dal sygnal wyjscia juz przy okolicach 1,2785 ale i tak brawa za transakcje
GHOST na D1 daje niezlego kopa, ciekawe czy w ogole bedzie sie dzisiaj korekcic na 1,2710, moze jutro dane z USA pozwola na to
Widziałem to ale przegapiłem bo gadałem z gośćmi z forum a nie uważałem.Ważne ze zamknąłem na plus.Podobnie i później skromnie bo skromnie ale na plusnorbu pisze:no fakt, ten famir short na TF5 u mnie dal sygnal wyjscia juz przy okolicach 1,2785 ale i tak brawa za transakcje Cool
Na drugim koncie pracuje nad depozytem ponieważ jest skromny więc na razie udało mi się zrobić 50% w niecały miesiąc.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Tak miedzy 50-70 a potem podjeżdżam tak po około 10 min i trzymam w gotowości do odpalenia na MT4 a na Marketscope mam zamknięcie Close All i się nie piep.... jak mi coś nie gra na woodie zamykam i szlusstop lossa zawsze ustawiasz średnio na 60 pips?