Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Chłopaki pięknie walicie formacje ja z nut tak trzymać :!: :!: :516:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
norbu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: norbu »

exodus24 pisze:
Czy moglbys wrzucic screen Ghosta ktory Ci nie wszedl?
Prosze
tak jak widac na Twoim screenie ghost czasem moze sie przeistoczyc w ZLR ale z tego co widze moj TRADING PLAN nie zamknal by pozycji na minus bo moj stop to 11 pipsow a pierwszy target to 8 pipsow, drugi 13 a na ostatnia czesc pozycji ustawiam BE+1 i trailing stop 20 pips.

Wazne, zeby miec swoj plan, trzymac sie go i doskonalic, to prosty biznes wymaga tylko troche pracy i dyscypliny. Prawdopodobienstwo jest po naszej stronie :wink:

Dodano po 3 godzinach 34 minutach:

mam nadzieje, ze ktos jeszcze wskoczyl w tego ZLR, 50 pipsow w niecala godzinke bylo do wyjecia a moze i pojdzie wyzej :wink:

Dodano po 3 minutach:

a jesli ten ghost Long na EU D1 o ktorym mowil wczescniej cugan wypali to byki moga przejac inicjatywe na EU, przynajmniej na jakis czas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

bogaskilop
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bogaskilop »

Mam pytanie poniewaz zaczalem uzywac TF 3 M przy uzyciu

Period_Converter_Opt.mq4

no i wszystko dziala poprawnie uzywam narazie tego dla eur/usd jeden m1 z zaczytanym Period_Converter_Opt.mq4 i drugi offline na m3 i panel woodiego ladnie dziala

jednak chcialem dodac sobie nastpena pare usd/jpy i eur/jpy i robie tak samo jednak po zaczytaniu panelu na drugi m3 czyli usd/jpy M3 nie widac wtedy sidewiner i chopzone jak na obrazku ponizej

czy ten period converter dziala tylko dla jednego wykresu ? chcialem domyslnie miec 4 pary walutowe na m3 odpalone ewentualnei moze jakis inny jest o ktorym nie wiem .

Awatar użytkownika
kamasoni
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kamasoni »

muszą się chłopaki dzisiaj zamknąć na tej wysokości bądź wyżej

Awatar użytkownika
norbu
Stały bywalec
Stały bywalec

bogaskilop pisze:Mam pytanie poniewaz zaczalem uzywac TF 3 M przy uzyciu

Period_Converter_Opt.mq4

no i wszystko dziala poprawnie uzywam narazie tego dla eur/usd jeden m1 z zaczytanym Period_Converter_Opt.mq4 i drugi offline na m3 i panel woodiego ladnie dziala

jednak chcialem dodac sobie nastpena pare usd/jpy i eur/jpy i robie tak samo jednak po zaczytaniu panelu na drugi m3 czyli usd/jpy M3 nie widac wtedy sidewiner i chopzone jak na obrazku ponizej

czy ten period converter dziala tylko dla jednego wykresu ? chcialem domyslnie miec 4 pary walutowe na m3 odpalone ewentualnei moze jakis inny jest o ktorym nie wiem .
musisz zmniejszyc Minimum bar w ustawieniach wskaznikow czopzone i sidewinder, ustaw optymalnie, za malo barow tez nie moze byc.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Zagadałem się na Skype i wyszedłem za późno.Tradycyjnie 100% na plus
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
norbu
Stały bywalec
Stały bywalec

cugan pisze:Zagadałem się na Skype i wyszedłem za późno.Tradycyjnie 100% na plus

no fakt, ten famir short na TF5 u mnie dal sygnal wyjscia juz przy okolicach 1,2785 ale i tak brawa za transakcje 8)

GHOST na D1 daje niezlego kopa, ciekawe czy w ogole bedzie sie dzisiaj korekcic na 1,2710, moze jutro dane z USA pozwola na to

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

norbu pisze:no fakt, ten famir short na TF5 u mnie dal sygnal wyjscia juz przy okolicach 1,2785 ale i tak brawa za transakcje Cool
Widziałem to ale przegapiłem bo gadałem z gośćmi z forum a nie uważałem.Ważne ze zamknąłem na plus.Podobnie i później skromnie bo skromnie ale na plus
Na drugim koncie pracuje nad depozytem ponieważ jest skromny więc na razie udało mi się zrobić 50% w niecały miesiąc.

Awatar użytkownika
mrpioter
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mrpioter »

stop lossa zawsze ustawiasz średnio na 60 pips?

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

stop lossa zawsze ustawiasz średnio na 60 pips?
Tak miedzy 50-70 a potem podjeżdżam tak po około 10 min i trzymam w gotowości do odpalenia na MT4 a na Marketscope mam zamknięcie Close All i się nie piep.... jak mi coś nie gra na woodie zamykam i szlus

ODPOWIEDZ