Wolne gadki (nie gatki) o woodie -uwagi ,pytania ,etc.
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec
Przy tej sytuacji jaką miałem możliwość oglądać jedynie mobilnie zwrot rynku to mocna formacja zwrotna być może ten punkt na rysunku to właśnie to na co czekamymrpioter pisze:żeby nie wpaść w pułapkę?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Witam
Od wczoraj zaczalem intensywnie szkolic sie z woodie (oczywiscie w miare czasu jaki posiadam), wczorajszy dzien nie byl zaszczesliwy wyszedlem na - ale dzis rano odrobilem. Ponizej podaje screeny z moich pozycji.
edit:
widze ze za wczesnie wyszedlem z geja, zamknalem jak TCCI przecielo ZL trzeba bylo poczekac az TCCI zawroci, i zamknac jak przetnie CCI od gory.
Od wczoraj zaczalem intensywnie szkolic sie z woodie (oczywiscie w miare czasu jaki posiadam), wczorajszy dzien nie byl zaszczesliwy wyszedlem na - ale dzis rano odrobilem. Ponizej podaje screeny z moich pozycji.
edit:
widze ze za wczesnie wyszedlem z geja, zamknalem jak TCCI przecielo ZL trzeba bylo poczekac az TCCI zawroci, i zamknac jak przetnie CCI od gory.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dzisiaj mialem czas tylko do 13ej ale udalo mi sie zlapac kilkanascie pipsow na ZLR Short na GU, ten pierwszy z lewej na screenie no i oczywiscie tego GHOSTa.exodus24 pisze:No mnie dzis ghost w jajo zrobil, ale ogolnie dzisiejszy dzien na +. odrobilem wczorajsza strate i wyszedlem ponad kreske. Jak wroce z pracy to w wolnej chwili zamieszcze screeny. A jak wam dzis poszlo?norbu pisze:ghost potrafi wczesniej dac sygnal zmiany trendu
Ale na razie mimo, ze gram WCCI ponad 3 miesiace podchodze ostroznie do formacji zmeniajacych trend, nie sa latwe ale daja za to ladnie zarobic.
Czy moglbys wrzucic screen Ghosta ktory Ci nie wszedl?