Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Kto jest teraz ze ze mną na BUY USDCHF niech nie pęka bo to fajny trade na dłuższy termin a wahania w dół jakiegos meeega wielkiego nie przewiduje więc lepiej breakeven i cierpliwości. Co do EUR JPY to tak jak na screenach, nie wejdzie po tym poziomie to lepiej trzymać się z daleka, nie lubię wejść bez fibo z dłuższych okresów czasu.
no tak na EJ itak troszkę spóźnione wejście i ciężko już przewidziec, ja zostane przy swoim ale niewielka ilość lotów zeby s/l wiele nie zjadł w razie czego, a jak będzie pracować ok to się dołoży po drodze. Za to czaje się już na sell na UJ ale jeszcze sporo w górę musi wybić. Załącze wykres wieczorem. Pozdrawiam
wchodzę na buy teraz na USD CHF 1,0478 cena s/l 50pkt t/p nieokreślone po 50pkt BE
Dodaje wykres:

P.S. Nie chce mi się kasować fibo do poszczególnych TF, także nie sugerujcie się wszystkimi poziomami na wykresie, bo niektóre dotyczą innych TF i zagrań poprzednich.
Na czystym wykresie Daily wejście jak widać na poziom fibo.

Dodaje wykres:

P.S. Nie chce mi się kasować fibo do poszczególnych TF, także nie sugerujcie się wszystkimi poziomami na wykresie, bo niektóre dotyczą innych TF i zagrań poprzednich.
Na czystym wykresie Daily wejście jak widać na poziom fibo.

S/L daje duże bo na dużych TF często fibo działa dobrze ale ogon świecy przebija poziom po czym ciało świecy pozostaje dokładnie nad nim. A że lubię fibki z dużych TF to i wahnięcie jest spore. Powoli będę się przestawiaj na s/l 100 przy mniejszym locie. Ogólne założenie dla próby to 0,03 lota przy 500zł, tylko jeszcze brokera muszę wybrać.