Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
-
- Bywalec

teoretycznie dla AUD USD, ale jeśli Tod się nie myli co do GU to może być pod górkę

krystiano żeby zobaczyć stronke z twitpic trzeba mieć konto na www.twitter.com, po zalogowaniu się wyświetla, konta darmowe, ludzi z forexu mnóstwo, warto mieć. ale ogólnie chodzi o odbicie GU od 1,5200 w i jego koniec na 1,5340 i tam resell.
-
- Bywalec
nie ma za co
. Jak zakładacie tweeter to polecam przejrzeć listę śledzonych przeze mnie osób i stacji. Tod Gordon to pozycja obowiązkowa, gość się zna na rzeczy i wrzuca też ciekawe informacje. Firepips koleś daje sporo sygnałów z tp i sl na kilku poziomach, jest profitowy bo go śledziłem dłuższy czas, ale mamy inny styl więc nie wchodzę w jego zagrania zwykle. Itd itd, przeglądnąć warto bo twitter przydatna rzecz.
zaczyna mi się podobać ta ściana trzymająca świece na AUDUSD przy 61.8, mam nadzieje że utrzyma. Moje sell były za nisko bo bałem się że znów mnie trade ominie
aaale no cóż. teraz dorzuciłem taką samą część sell pod tym 61.8 i może akurat już się zaczną spadki.

zaczyna mi się podobać ta ściana trzymająca świece na AUDUSD przy 61.8, mam nadzieje że utrzyma. Moje sell były za nisko bo bałem się że znów mnie trade ominie

no i ładniutko, USD CAD oczekującego sella zlapał i runął ponad 100 punktów
, AUD USD troszke się poskalpił ale trzeba było uciec bo gdy świeca wróciła to się zrobił ładny odwrócony head and shoulders
teraz chwilowa przerwa w grze, ewentualnie wejścia na buy na USD CAD proponuje bo może po tej akcji na AUD już zaczną się wzrosty usd/ Pozdrawiam

Ok, dzisiaj proponuje zagranie na parze USD CHF, dawno się nią nie zajmowałem. Zagranie BUY 1,0415 moje wejścia z SL na 1,0375 i Tp 1,0800 połowa, połowa wyżej do określenia.

Wszystko jasne mam nadzieje, wejście niepewne ze względu na dużą ilość danych, więc może być ostro, ale sl nie kolosalny w stosunku do ewentualnych zysków. Pozdrawiam

Wszystko jasne mam nadzieje, wejście niepewne ze względu na dużą ilość danych, więc może być ostro, ale sl nie kolosalny w stosunku do ewentualnych zysków. Pozdrawiam