Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Pierwsze wejścia na USD CHF na breakeven dodanie po 1,0505 do 1,0520 wyżej już nie radze. Trzymam duże loty żeby zarabiały na swap, trzymam minimum do 1,1200 :) pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

UJ i EJ też dają radę widzę :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

patrząc na UJ weekly i monthly dorzucam do pieca buy UJ po 87.40 ja kupowałem, z sl 87.00 i tp 110.00, może siądzie, wyglada na koniec spadków, ładna świeca na weekly. Zresztą dolec ma rządzić i już ;P. Traktuje UJ jako takie spóźnione USD CHF wejście.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

LOL na małym koncie z 40zł już 1200zł hehe zostawiam niech dalej longi pracują, jak padnie to olać :)
Obrazek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Tekron pisze:LOL na małym koncie z 40zł już 1200zł hehe zostawiam niech dalej longi pracują, jak padnie to olać :)
roi 3000%? :shock:

podaj numer konta to przesle pare zlotych, profit sharing uzgodnimy ;)

a tak serio to ladny wynik, graty dzisiejszych tranzakcji, tez przygladalem sie usdchf i uj, ale ze sie troche spoznilem to zlapalem eu

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) thx hehe no się narobiło ale bardzo że tak powiem agresywnie. Możliwe że wszystko pójdzie z dymem, wszystko zależy od tego czy dobrze przewidziałem resztę tygodnia co do tych par. Bo się oczywiście piramidka zrobiła. Założenie było takie że USDCHF ma wypracować koło 200-300zł i zanim zacznie się wahać to zobaczyłem spóźnione wzrosty na UJ, więc dowaliłem all in w buy na UJ iiii jakoś poszło ;). Ale koniec cieszenia się interesuje mnie czy dolec będzie się dalej ładnie zachowywał. Chodziło głównie o S&P które aktualnie przebiło pivot 50 LongTF więc raczej będzie próbowało zygnąć w szczyt poprzedni, a co za tym idzie dolarek ma kopa. Pozdrawiam i stay long
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

aaa i teraz się dopiero uaktualni moje konto z AM na myfxbook podane na pierwszej stronie ;) śmiechowo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

tutaj to co mi się rzuciło w oczy na UJ:
Obrazek

Kanał przebity w górę, korekta w dół i wchodze na odbicie od zewnętrzej linii wcześniejszego kanału, czyli zmianę trendu.
Obrazek

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Tekron pisze:tutaj to co mi się rzuciło w oczy na UJ:

Jakbyś przewidział taki ruch na wykresie MN to jesteś mistrzem.. Ładnie to wyrysowałeś ale zagranie bardzo pod prąd :D

PS. Czy dobrze zauważyłem, czy na us/chf tworzy sie coś na miarę spodka?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

z tym uj to ciekawa sprawa, h4 niestety nie wyglada narazie zachecajaco do kupna, linia trendu, do tego ten engulfing po lewej.. ewentualnie jakis maly buy 87.50, bede obserwowal ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ