EFIX POLSKA
ja nie mam problemu z tym - konto real, przy otwarciu dostaje ostatnio zapisany uklad,jun_dymek pisze:Czy dealbook zapamiętuje Wam poprawnie układ okien? Za każdym razem po włączeniu programu muszę przesuwać wszystkie wykresy i inne okienka tak jak sobie wcześniej poukładałem (oczywiście przed wyjściem "zapisuję" bieżący układ).
P.S. Konto demo.
mam pytanie odnosnie spread'u np.
chce zlozyc zlecenie oczekujace i potrzebuje wiedziec jaki mamy dokladnie spread na konkretnej parze , gdzie moge sprawdzic?
pozdrawiam
witam
co do ostatniego pytania to znalazlem odpowiedz na srtonie efix'a jest tam tabela ze spreadem a drugi sposob [ tak sobie mysle] to sprawdzic przy rozwijanej zakladce- najezdzamy na wykres prawym klik i mamy roznice pomiedzy kupnem a sprzedaza- jedna cena jest podawana bez spread'a.
pozdrawiam
Dodano po 23 godzinach 56 minutach:
witam
chodzi mi po glowie kupno telefonu, dzieki ktoremu bede mogl zarzadzac pozycja- prosze o jakies konkretne modele telefonow. na co mam zwrocic uwage przy wyborze?
pozdrawiam
co do ostatniego pytania to znalazlem odpowiedz na srtonie efix'a jest tam tabela ze spreadem a drugi sposob [ tak sobie mysle] to sprawdzic przy rozwijanej zakladce- najezdzamy na wykres prawym klik i mamy roznice pomiedzy kupnem a sprzedaza- jedna cena jest podawana bez spread'a.
pozdrawiam
Dodano po 23 godzinach 56 minutach:
witam
chodzi mi po glowie kupno telefonu, dzieki ktoremu bede mogl zarzadzac pozycja- prosze o jakies konkretne modele telefonow. na co mam zwrocic uwage przy wyborze?
pozdrawiam
- magictrader
- Pasjonat
Pytanie o telefon to nie w tym dziale
.
Taka ciekawostka, czat na stronie www.gftuk.com jest już również po polsku
.
Nowa platforma natomiast ma wyjść dopiero w sierpniu lub nawet wrześniu, także prace się przedłużają, bo miał być to koniec lipca.

Taka ciekawostka, czat na stronie www.gftuk.com jest już również po polsku

Nowa platforma natomiast ma wyjść dopiero w sierpniu lub nawet wrześniu, także prace się przedłużają, bo miał być to koniec lipca.
- magictrader
- Pasjonat
Ciekawe czy w aktualizacji będzie można zawierać kilka transakcji na rynku FX na tej samej walucie, wspominali że coś takiego może się pojawi , oraz możliwość zawierania SL i TP dla każdej z pozycji osobna, mam konto live również na mt4 i jeśli chodzi o egzekucję zleceń , ustawianie SL , TS , do DB jest lata świetlne do przodu