http://www.gftforex.com/public/demo_fix.exeerybnik pisze:Założyłem sobie drugie konto demo, bo pierwsze się skończyło, ale nie mogę się zalogować na platformę.
Wie ktoś może jak to obejść (limit jednego konta)?
EFIX POLSKA
szacun, bo dobre kilka godzin straciłem na poszukiwaniu rozwiązaniaDamian77 pisze:http://www.gftforex.com/public/demo_fix.exeerybnik pisze:Założyłem sobie drugie konto demo, bo pierwsze się skończyło, ale nie mogę się zalogować na platformę.
Wie ktoś może jak to obejść (limit jednego konta)?
Witam ponownie
Coraz bardziej przekonuję się do dealbooka i samego efixa. Ilość pochwał tego brokera (pośrednika) znacząco przebija AM, którego również biorę pod uwagę.
Czy mógłby ktoś kto miał styczność z tymi brokerami scharakteryzować krótko wady i zalety obydwu? Z chęcią przeczytam również porównanie platform mt4 i dealbooka.
Coraz bardziej przekonuję się do dealbooka i samego efixa. Ilość pochwał tego brokera (pośrednika) znacząco przebija AM, którego również biorę pod uwagę.
Czy mógłby ktoś kto miał styczność z tymi brokerami scharakteryzować krótko wady i zalety obydwu? Z chęcią przeczytam również porównanie platform mt4 i dealbooka.
tu raczej nie znajdziesz osob ktore korzystały a AM ja jestem od początku w GFT (zobacz date dołaczenia) i nie robią jakichś problemów. Z błędnym URL czy innymi połaczeniami proponuje łatwo sprawdzić poprzez 'ping google.pl -t' jeśli jest ~10 do ~90 to jest ok jeśli powyżej to będzie długo łączyć albo wyrzuci właśnie błąd url, sama platforma ładuje się z 30sek. Gdy odpalam równolegle MT4 i dealbooka szybciej włącza mi się dealbook do tego dochodzi logowanie i w sumie może z minute do 1,5 max. Robie tak samo jak magictrader czyli używam mt4 do analizy a w dealbooku tylko zlecenia. Nie łapią SL, nie raz zdarzyło mi się mieć 2pipsy poniżej SLa i nie wycieło, tak przynajmniej mi się wydaje do kwot 50000zł nie będzie problemu. Czytałem też opinie traderów gdzie po 100.000$ mieli otwarte pozycje i im dziękowano jeśli odnosili zyski, pozycje wchodziły już nie z miejsca tylko po zatwierdzeniu przez broka. Wiadomo jak każdy MM, ten nie robi tego przynajmniej w sposób bezczelny gdzie komuś zamyka hamsko na minusie.
Hope for the best, plan for the worst.