EFIX POLSKA
- magictrader
- Pasjonat
Korzystając z okazji, chcę pochwalić GFT. Korzystam z ich usług już bardzo długo. Co prawda nie od początku miałem u nich rachunek, ale po kilku latach przeniosłem się do nich i była to świetna decyzja. Trzeba tylko mieć dobry komputer, bo DealBook obciąża procesor, ale za to można dopasować do do siebie.
Miało jednak być o tym, że GFT miało akcję promocyjną. Zupełnie o niej zapomniałem. Wiosną zmieniałem typ rachunku i Pani w call center (mówiąca łamanym polskim, ale bardzo komunikatywna) poinformowała mnie o tym, że jak się teraz otwiera nowy rachunek, to dają bonus. Pomyślałem co mi szkodzi i po prostu otworzyłem nowy rachunek. Wczoraj po zalogowaniu się na konto coś mi się nie zgadzało. Dopiero sobie przypomniałem, że na konto dodano depozyt. Jedynym warunkiem było o ile dobrze pamiętam, aby saldo nie spadło poniżej ok. 10 tys. lub coś koło tego.
Profesjonalne podejście.
Miało jednak być o tym, że GFT miało akcję promocyjną. Zupełnie o niej zapomniałem. Wiosną zmieniałem typ rachunku i Pani w call center (mówiąca łamanym polskim, ale bardzo komunikatywna) poinformowała mnie o tym, że jak się teraz otwiera nowy rachunek, to dają bonus. Pomyślałem co mi szkodzi i po prostu otworzyłem nowy rachunek. Wczoraj po zalogowaniu się na konto coś mi się nie zgadzało. Dopiero sobie przypomniałem, że na konto dodano depozyt. Jedynym warunkiem było o ile dobrze pamiętam, aby saldo nie spadło poniżej ok. 10 tys. lub coś koło tego.
Profesjonalne podejście.
- magictrader
- Pasjonat
Odpowiem Twoimi słowamiMiałEM ? Więc już nie masz ? Czemu skoro taki profesjonalizm ?
Wymyślono Interbank,ECN,STP i trzeba szukać lepszego.Proste?.skalpel_szczecin pisze:LEPSZEGO USTROJU NIE WYMYŚLONO ?
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Kiedyś szukałem, ale wygląda na to, że "gotowca" na ich stronie nie znajdziesz. Możesz napisać do nich e-mail i wówczas Ci przyślą taką informację. Inna metoda, to samodzielne wyliczanki w/g informacji zawartych w specyfikacji instrumentów. Sprawdź np. ten dokument: http://www.efixpolska.com/MISGetter/cfd/waluty.jsp albo http://www.efixpolska.com/MISGetter/spot/standard.jsp.