Możesz usunąć co Ci nie pasuje i zapisać nowy szablon.To zależy od Ciebie.Drugi szablon jest mniej przejrzysty i wymaga dogrania.możesz to zrobić sam.I tak to okroiłem.Służy mi raczej do zerkania ,czy coś się dzieję na innych TF -ach,lub do sprawdzania czy nie został wygenerowany sygnał mało widoczny na Panelu.Modyfikacja szablonów w tym wypadku jest dowolna dla każdego użytkownika względem jego potrzeb .
Ostatnio zmieniony 18 lip 2010, 15:45 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
w załaczniu screen z panelem woodies. Gdzieś kiedyś pobrałęm taki template. Czy wedłóg Ciebie tak ubogi w porównaniu z twoim panel styknie do załapania OCB.
Nie jestem zwolennikiem wykresów choinek i gram w zasadzie na gołym wykresie. Czy zaimportowanie tylko i wyłącznie samego oscylatora cci ma sens?
Nie wiem czy dobrze łapie ale przecież to tylko CCI więc powinno starczyć.
Tak sie bynajmniej wydaje. Jak sie mysle to mnie popraw.
Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No cóż to zależy od Ciebie,jeżeli umiesz czytać panel i jego wskaźniki LSMA ,Sidewaar i Heart względem CCI i TCCI to wystarczy. Jeśli jeszcze nie do końca to polecam pomocniczo użyć dodatkowych szablonów.Powiem szczerze są pewne niuanse panelu, które można wykorzystać dla własnego celu inwestycyjnego czytałem o tym ale praktycznie tego jeszcze nie zastosowałem.Napisze o tym w kolejnych odcinkach.Generalnie zlecam trzymania się zasad woodie i unikania sytuacji nie jasnych i nie zrozumiałych dla oka użytkownika.
Hehe no to kozak na maksa
Szukałem jakiegoś filtra dodatkowego i widze że chyba cos z tego da sie wykminić
Smigam dalej na youtuba. Temat na maksa mnie zaciekawił