ja Ciebie tezzz pisze:reptile nie rozumiem Ciebie.

Bankier,doradca = złodziej ?zz pisze:tylko zadzwonisz sobie do swojego doradcy i spokojnie Tobie wytłumaczy
Tu też będą jaja
Polska to jedna wielka pipidówa i tu się pewnie zgodzisz

ja Ciebie tezzz pisze:reptile nie rozumiem Ciebie.
Bankier,doradca = złodziej ?zz pisze:tylko zadzwonisz sobie do swojego doradcy i spokojnie Tobie wytłumaczy
Z całym szacunkiem, ale chyba właśnie o to chodzi. Sam mam małą ambicje podejść do tego egzaminu w przyszłym roku i cieszy mnie właśnie to że tak mało ludzi zdaje. Oznacza to, że chociaż faktycznie niektórzy nie mają doświadczenia, to jednak potrafią wysilić się na zdobycie odpowiedniej wiedzy, bo wybaczcie ale materiału jest bardzo dużo i odpada możliwość smarowania komuś.zz pisze:po trudnym zdanym egzaminie DI
Realnie to chyba jest 120-160 osób w Polsce które zarzązają.Nie wiem co w tym dobrego......xamael pisze:Z całym szacunkiem, ale chyba właśnie o to chodzi. Sam mam małą ambicje podejść do tego egzaminu w przyszłym roku i cieszy mnie właśnie to że tak mało ludzi zdaje.
zz co ty masz z tym FX, Interbankami etc? A co to giełdy papierów wartościowych czy towarowych, albo inwestycje bezpośrednie nie istnieją? Ja inwestycji nie pchałbym na forex, za duże ryzyko, zbyt mało przewidywalny.zz pisze:podstawowym egzaminatorem jest rynek FX
Im mniej tym lepiej, inni zapewne także mają ładne profity z bycia DI.zz pisze:Realnie to chyba jest 120-160 osób w Polsce które zarzązają.Nie wiem co w tym dobrego.....
OK w podtekście też to miałem na myśli np. złoto ,kontrakty na gaz,ropę,żywność itp..xamael pisze:czy towarowych, albo inwestycje bezpośrednie nie istnieją?
Tutaj się z Tobą nie zgodzę abstrachując od wszelkich numerów....xamael pisze:A co to giełdy papierów wartościowych czy towarowych
Gdyby to zrobili, ruszyłaby na nich maszyna gorsza od wszystkich rządów razem wziętych - inwestorzy. CI nie maja litości i wiedzą jak wytepic takich panów, duze nagłe zmiany na dodatek sprawiają że rekomendacje spółek szybko spadają.zz pisze:Jeżeli kilku się umówi mając np. 60-90% akcji wtedy kilkoma sztukami mogą bez ryzyka podbić kurs w kosmos bez ryzyka z ich strony.......
Robili to robili......xamael pisze:Gdyby to zrobili,
niestety inwestorzy mogą im skoczyć no wiesz gdzie.....xamael pisze:Gdyby to zrobili, ruszyłaby na nich maszyna gorsza od wszystkich rządów razem wziętych - inwestorzy. CI nie maja litości i wiedzą jak wytepic takich panów