ja widzę różnicę i chciałem zobaczyć czy ktoś jeszcze też, bo po niektórych wejsciach kolegów wyglądało to jak granie każdego momo bez patrzenia na to co po lewej, to tyleIgnac pisze:Ty pytasz co jest nie tak wiedząc co jest nie tak czy to takie pytanie w stylu tro "do you see it?" (które skądinąd jest wkur....ce z lekka)saku82pl pisze:no ale widac co jest inaczej lub będąc bardziej precyzyjnym NIE TAK???
Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
pewnie niektorzy juz siedza w tym shorcie
ja jeszcze czekam
Dodano po 4 minutach:
wszedłem w S po 2310, SL na 2321 TP na 2282, wcześnie zerbałem 5 p na shorcie z oporu 2214 - raptem 5p ale taką mam strategie na skalpy
Dodano po 9 minutach:
trzeba było grac ejka, już bym miał TP
hehe
Dodano po 9 minutach:
zamknalem na +18 bo dane za chwile

Dodano po 4 minutach:
wszedłem w S po 2310, SL na 2321 TP na 2282, wcześnie zerbałem 5 p na shorcie z oporu 2214 - raptem 5p ale taką mam strategie na skalpy

Dodano po 9 minutach:
trzeba było grac ejka, już bym miał TP

Dodano po 9 minutach:
zamknalem na +18 bo dane za chwile
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam wszystkich, dzis pomny wczorajszych doswiadczen i dyszacy checia zemsty "przyczailem" sie na geja z nadzieja wyrwania mu z gardla moich wczorajszych pipsow
. Efekt w zalaczniku. Jako ze sygnal byl wygenerowany li wylacznie z mojego sysa, prosze o komentarze 0-liniowcow, czy waszym zdaniem spelnia to wymogi sysa ZL?
pozdr.

pozdr.
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
To wejście divera ma kilka bardzo istotnych elementów, na które warto zwrócić uwagę: pierwsza sprawa to momo dzienne, w którego obszarze znajdowała się cena (momo oczywiście na szorta), druga sprawa to price action na 5m, zwróćcie uwagę na złamanie sekwencji wzrostowej hh,hl. Oczywiście było tam wyzerowanie longów ale też chodzi o to, że na końcu wyzerowało pierwsze szorty i dopiero wtedy nastąpił szybki ruch na południe. Każdy z tych punktów polecam brać pod uwagę przed każdą transakcją.
Na dzisiaj juz koniec, kabel dolecial do tego co mial doleciec. Tym razem SL wytrzymal probe czasu;). Jak zwykle mile widziane komentarze odnosnie ZL, czyli spelnilo warunki , czy nie ?
pozdr
pozdr
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.