Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
widzę że wszyscy jakoś dają rade z wyjątkiem mnie 
wejście na edku z ZL h1+h4, chcialem wziac wiecej niz 20p wiec dostałem SL, mogłem przynajmniej na BE przestawic
i piatek i dzis pokazal ze to samo co patrzyłem na edku gdybym grał na ejku to bym miał na plusie i potencjalny TP byłby też większy niż na edku, shit happens

wejście na edku z ZL h1+h4, chcialem wziac wiecej niz 20p wiec dostałem SL, mogłem przynajmniej na BE przestawic
i piatek i dzis pokazal ze to samo co patrzyłem na edku gdybym grał na ejku to bym miał na plusie i potencjalny TP byłby też większy niż na edku, shit happens

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
powiem krótko że te momo z poprzedniego dnia się nie bardzo sprawdzają oczywiście zobacz że była tam reakcja w połowie momo ale trend dnia dzisiejszego był mocno w dół i takie bariery chyba nie są dla ceny jakimś wyznacznikiem - z innej beczki staram się zbierać statystyki z każdego momo które występuje w ciągu dnia na wykresie 1h oczywiscie wrzucę sprawdzalność na forumsaku82pl pisze:widzę że wszyscy jakoś dają rade z wyjątkiem mnie
założenie takie że każda następna świeca 2x większa od poprzedniej
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
GaduGadu 906295

- klonmarcin
- Maniak
Ja od siebie mogę dodać tylko tyle, że ten sygnał dzisiaj dostałem prawie jednocześnie od trzech różnych niezależnych strategii.dandos2 pisze:Dzisiaj jeszcze tego wejścia nikt nie wrzucił to ja to robię GU 1H

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
no i ja tam wchodzilem co jest pokazane, normalna sprawa że nie zawsze mozna wyjac z trejdu tyle ile sie oczekuje, to tylko fx, wszystko mozliwedandos2 pisze:oczywiście zobacz że była tam reakcja w połowie momo
moge przytoczyc mnostwo przykladow kiedy momo z przed kilku dni sie sprawdza, nie wiem dlaczego tak twierdziszdandos2 pisze:powiem krótko że te momo z poprzedniego dnia się nie bardzo sprawdzają
oczywiscie tyle co jest strategi i opini to dla kazdego swoje narzędzia którymi się posługuje są najlepsze itd. dlatego forex jest taki a nie inny nie przewidywalnyShadi pisze:Bzdura Wink Tak samo mogę rzec że SRy z tydzień wcześniej nie działają a najlepsze z tego samego dnia Smile.
Działają niestety akurat market chciał inaczej
odnosząc się do SR to powiem że fibo sprawdza się super porysujmy sobie fibo z dnia poprzedniego na dzień dzisiejszy miesięczny z poprzedniego miesiąca na ten miesiąc i tak samo tygodniowy to tak na marginesie nie w temacie
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
GaduGadu 906295