www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
kobra11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kobra11 »

Czy tak jest dobrze?
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 14:43 przez kobra11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lucy90210
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lucy90210 »

Mysle ze bedzie ok,ale dla pewnosci na twoim miejscu sprawdzilabym to w google tolbar.
Lekcewazyc slabszego przeciwnika, to tak jakby twierdzic, ze iskra nie jest w stanie wzniecic pozaru...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

kobra11 pisze:Czy tak jest dobrze?
:doh: ja bym usunął ten załącznik .. jeśli zawiera prawdziwe dane os. :lol:
Forum to nie support ze strony brokera ... wg mnie o takie rzeczy chyba lepiej napisać do brokera lub IB tegoż .. :roll:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

Jezeli sa to prawdziwe dane to zwątpie w to że ludzie jeszcze posiadają wyobraźnie i zdolność przewidywania.

Awatar użytkownika
Lucy90210
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lucy90210 »

Powiedzcie mi czy ktos z was juz wyplacil stamtad kase,slyszalam ze robia utrudnienia podczas grania i ze nie wyplacaja nawet malych sum.
Lekcewazyc slabszego przeciwnika, to tak jakby twierdzic, ze iskra nie jest w stanie wzniecic pozaru...

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

Ja wyplacalem pieniadze parokrotnie, bez zadnych problemow (tzn raz mialem problem, pousuwali mi duzo zyskownych transakcji, ale tak to jest jak sie nie czyta regulaminu brokera :)) O ile trzymasz sie ich regulaminu, nie powinno byc problemow z wyplatami

tekken32
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tekken32 »

a co jest zabronionego w ich regulaminie ?? bo dwa razy wypłaciłem kase i teraz mam spore problemy z graniem. Nie moge otwierać pozycji, ciągłe rekwoty. Chyba nie lubią klientów którzy zaczynają zarabiać. Jak zamknę wszystkie pozycje to wypłacam kase i spadam. Nie polecam tego brokera, radze uważać.

polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

Wypłaty na MB 5-10 min. Nawet w piątek o 21:30 (praktycznie dokąd rynek jest otwarty). Wszystko leci z automatu więc nie wiem w czym problem. Skal im się chyba nie podoba. Pozycję trzeba trzymać jakoś 2 minuty chyba o ile pamiętam dobrze.

emix
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: emix »

Witam, jak to jest z tym free bonusem 200$, Czy to jakiś wał?

ODPOWIEDZ