Nie wiem czy też nie dostanę bana, jak coś napiszęfxmaestro pisze:Są inne osoby z tego forum, który mają tam konta nie demo i mają takie problemy?

Ogólnie jest OK, ale bardzo często w czasie danych lub w jakichś istotnych momentach, jest wyłączany serwer.
Dzisiaj np była przerwa od 14:29:43 do 14:31:14.
Takie przerwy jak są jakieś ważne dni występują kilka razy dziennie i to oczywiście w tych najmniej odpowiednich momentach. Czasami trwają po kilkanaście minut no i brakuje potem części wykresu ...
Druga sprawa to ten zmienny spread. Kiedyś był na kablu stały 3 pipsy. Teraz jest niby "docelowo" 2,8, ale bardzo rzadko jest taki spread. Z reguły wynosi ok. 3,2 - 3,6 w godzinach od 8 - 18, ale momentami bywa wiekszy niż 4-5 więc łatwo można wylecieć na takim rozszerzonym spreadzie jeśli się ciasno stawia stopa ...
Ostatnio mam też duże problemy z otwarciem zlecenia "z palca" tzn kilka razy z rzędu wyskakuje mi informacja "zła cena" ...
Miałem też 2 razy przypadek, że zlecenie zostało jakby przyjęte, ale nie wyskoczyło w panelu. "Wisiało" w próźni przez kilka minut ...
Jak próbujesz anulować takie zlecenie to wyskakuje informacja, że "zlecenie może nie zostać anulowane ponieważ już zostało wysłane do serwera".
Wszystko więc wtedy zależy od tego w którą stronę pójdzie kurs. Jak w "dobrą", no to oczywiście anulują i jesteś na zero, a ja w "złą" to po kilku/kilkunastu minutach w panelu pojawia się nagle zlecenie z minusem, przekraczającym SL. Niezbyt miłe uczucie ....