Ściagnąłem historiantraining Plik wrzuciłem do experta i co dalej?
Po prostu wczoraj naprawdę nie rozumiałem rynku - dopiero wieczorem i dzisiaj jest tak jak powinno być - wczoraj pewnie tak konsola mnie tak wykończyła.guccon pisze:a jeszcze ta deklaracja ze juz rozumiesz rynek ... nie strasz mnie przed pojedynkiem Razz
HistoryTrain to aplikacja pozwalająca przeprowadzać trening na historii. Jej olbrzymia zaleta jest to ze nie widzimy prawej strony wykresu co w 100% odwzorowuje gre livePanPiotr pisze:a jak wygląda gra na Historytrain ? bo zaciekawiłeś mnie
Pelna instrukcja znajduje sie w linku powyzej. Dodam ze zawieranie transakcji po poprawnym zainstalowaniu mozliwe jest dopiero po uruchomieniu Testera strategii (koniecznie należy zaznaczyć tryb wizualny) oraz po odpaleniu aplikacji training.exe (w takiej kolejności). Transakcje zawieramy klikając na BUY lub SELL w okienku aplikacji.Ściagnąłem historiantraining Plik wrzuciłem do experta i co dalej?
ciekawe rozwiązanie, dzięki temu można ćwiczyć grę w weekendy gdy giełdy są zamknięteMaxRipper pisze:HistoryTrain to aplikacja pozwalająca przeprowadzać trening na historii. Jej olbrzymia zaleta jest to ze nie widzimy prawej strony wykresu co w 100% odwzorowuje gre livePanPiotr pisze:a jak wygląda gra na Historytrain ? bo zaciekawiłeś mnie. To tak słowem wstępu.
Ja używam od wielu miesiecy tej wersji:
http://codebase.mql4.com/5982
Pelna instrukcja znajduje sie w linku powyzej. Dodam ze zawieranie transakcji po poprawnym zainstalowaniu mozliwe jest dopiero po uruchomieniu Testera strategii (koniecznie należy zaznaczyć tryb wizualny) oraz po odpaleniu aplikacji training.exe (w takiej kolejności). Transakcje zawieramy klikając na BUY lub SELL w okienku aplikacji.Ściagnąłem historiantraining Plik wrzuciłem do experta i co dalej?
Kiedy skonczymy trening bedziemy mogli obejrzec wyniki na statemencie.
Sorry za OT