WIELKIE OSZUSTWO u brokera avafx.com
Ava grupy to jeden z największych na świecie on-line forex brokerzy, z ponad 100.000 zarejestrowanych klientów na całym świecie i wielkości ponad $ 20 mld miesiąc. Założona w 2006 roku przez zespół specjalistów i ekspertów finansowych
--------------------------
uwierzyles w takie bajki??
ta firma to LTD-moze miec 1funta kapitalu
od tego brokera nie dostaniesz zwrotöw.
--------------------------
uwierzyles w takie bajki??
ta firma to LTD-moze miec 1funta kapitalu
od tego brokera nie dostaniesz zwrotöw.
Wiekszosc nie zawsze sie myli.
- forexpolska
- Pasjonat
Tak sobie teraz uświadamiam, że wszyscy my jesteśmy w wielkiej dziurze z której nie widać wyjścia.
Jeszcze odpowiem na pytanie dlaczego po pierwszej akcji nie wyszedłem? Może dlatego, że zostały mi duże pozycje 800k w hedzu i myślałem ,że szybko odrobię a to był jeden przypadek. Troche dziwne bo właśnie dziwne wtedy i tym razem jakoś 1-2 dni przed logowałem się do formularza wypłat żeby sobie sprawdzić czy nic nie zmienili w opcji wypłat, czy opłat nie wprowadzili i czy mogę wycofać środki tam gdzie chcę.
jest to zapewne sytuacja trudna dla mnie ale daje dużo do myślenia wielu innym inwestorom, że idąc spać rano mogą wstać z pustym kontem brokerskim i nikt nie będzie się tym interesował od strony brokera
Jeszcze odpowiem na pytanie dlaczego po pierwszej akcji nie wyszedłem? Może dlatego, że zostały mi duże pozycje 800k w hedzu i myślałem ,że szybko odrobię a to był jeden przypadek. Troche dziwne bo właśnie dziwne wtedy i tym razem jakoś 1-2 dni przed logowałem się do formularza wypłat żeby sobie sprawdzić czy nic nie zmienili w opcji wypłat, czy opłat nie wprowadzili i czy mogę wycofać środki tam gdzie chcę.
jest to zapewne sytuacja trudna dla mnie ale daje dużo do myślenia wielu innym inwestorom, że idąc spać rano mogą wstać z pustym kontem brokerskim i nikt nie będzie się tym interesował od strony brokera
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy
Skoro poważny i profesjonalny FX był prawnie do 2004 roku przestępstwem to jest oczywiste że będziemy robić za frajerów następne 20 lat.Tak sobie teraz uświadamiam, że wszyscy my jesteśmy w wielkiej dziurze z której nie widać wyjścia.
Mam tylko nadzieję że to forum ten czas skróci do minimum.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Gdzieś na tym forum czytałem opis podobnej sytuacji dotyczącej firmy City Index, też "ktoś" się włamał na konto i przehulał depo. Z początku się wypięli, ale gdy poszkodowany zaczął nagłaśniać sprawę, doszli do ugody.
Jak dla mnie, morał z tego jest taki, że nie wolno zapominać o tym, że nasz zysk jest stratą brokera
Jak dla mnie, morał z tego jest taki, że nie wolno zapominać o tym, że nasz zysk jest stratą brokera
- forexpolska
- Pasjonat
Większość z nas pewnie 90% po za fachowcami, którzy już są w tym temacie długo myśli, że gra się tak jak na GPW. Czyli jest rynek główny i każdy za pośrednictwem domu maklerskiego ma dostęp.
Dodano po 7 godzinach 53 minutach:
Dodaje scren z tych pozycji
Dodano po 7 godzinach 53 minutach:
Dodaje scren z tych pozycji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- forexpolska
- Pasjonat
AVAFX = SCAM
I had my story with them in 2008. If you are constantly profitable, you will have problems. It took me 6 months to solve my problem (to get my money back). I had to threaten them with a lawsuit and I had the efficient help of FPA. If you do a research on the web you will see hundreds of complaints about them.Try FPA first and if necessary a lawyer.
Dodano po 20 minutach:
Zalogowałem się przypadkiem ponieważ w nocy zamknąłem 10.000 x 2 w hedzu i zakończyłem inwestowanie to było jakoś zaraz po sesji w USA.Cyb pisze:Ta z największą stratą wisiała 8h. Co w tym czasie robiłeś ? Nie logowałeś się w ogóle na platformę ?
Następnego dnia miałem ważne sprawy do załatwienia w terenie i ze względu na deszcz nie pojechałem i przypadkiem odpaliłem platformę żeby sprawdzić jak na rynku jest. W pierwszym momencie myślałem, że może tego hedza w jedną stronę zamknąłem więcej i mam stratę to tak po liczbach zmieniających się na końcu konta można powiedzieć, że tak kontem oka na to zerknąłem ale jak dojrzałem stratę i szybko sprawdziwszy historię i otwarte pozycje postawiłem oczy w slup. Od razu panika i odpalenie czatu i informacje co i jak ale tam nikt się nie spieszy kazali mi czekać 1h i nikt nie zadzwonił nie napisał itp tam po prostu wiedzieli o co chodzi, że to musi się wyzerować szybko bo jak za 1 pips jest 100$ to nie trzeba dużo potem kontakt z tym niby moim menagerem i mu to opisałem żeby to cofnęli napisał ,że nie może to mu napisałm żeby przejęli te pozycje na swoją stronę to odpisał mi to samo potem walnął tekst z tym IP i pożegnał się. jak ktoś zapyta czemu nie pisałem meila żeby mieć potwierdzenie to odpowiem od razu na meile nikt z tej firmy nie odpisuje jedynie czat jest jakiś kontakt.
Relatywnie jakby te pozycje wypracowały zysk przykładowo z 20.000$ jestem godzien się założyć, że zaraz by zostały cofnięte.
Dodano po 3 minutach:
Nie bo przy koncie 12k to w sekundach musiało by to być chyba na danych i w dzień a nie na sesji azjatyckiejKielki pisze:Myslalem, ze te pozycje to byly sekundowe gora minutowe.