W regulaminie maja ze z "dziwnych" powodów mogą usunąć uczestnika.
A Green pewnie teraz popija drinia i ma ich w d...
XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
§ 7
ZASADY GRY
6. Szczegółowe zasady zawierania transakcji zostały opisane w „Regulaminie swiadczenia usług wykonywania zlecen nabycia lub zbycia praw majatkowych, prowadzenia
rachunków tych praw oraz rachunków pienieBnych przez X-Trade Brokers Dom Maklerski Spółka Akcyjna”, dostepnym na stronie internetowej www.xtb.pl.
Tak wiec zakladam ze na realnych rachunkach u nich obowiazuja pewno te same zasady... - za duzo zarabiasz - out§ 11
KOMISJA KONKURSOWA
3. W przypadku naruszenia postanowien niniejszego Regulaminu lub z powodu innych waBnych przyczyn, Komisja Konkursowa podejmie decyzje o wykluczeniu z Konkursu uczestnika, który dokonał tychBe naruszen.
Zobaczymy kiedy usuna z rankingu mnie i Kiwiego, lub tez kiedy wybije sie na pierwsza pozycje ktos z poza pierwszej 20 w przeciagu 2 godzin

dokładnie XTB jest tylko żeby skubać leszczyków jak za dużo zarabiasz OUT, niedawno w PB napisali że xtb zaczyna ekspansje na Europe hehe żenada ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Co z Grenn7 ?
http://www.equitymagazine.pl/feed/nash pisze:hmm, mam dla was komunikat od xtb, z ich facebooka
spekulanci ...Anulowanie transakcji przez Nasdaq OMX i NYSE
2010-05-10
W związku z anulowaniem czwartkowych transakcji (złożonych między godz. 20:40 a 21:00 polskiego czasu), które odbiegają o przynajmniej 60 proc. od poziomów z godziny 20:40 przez giełdy Nasdaq oraz NYSE OMX, wszystkie zlecenia obejmujące te akcje w XTB zostaną również anulowane.
Lista akcji, które spełniają wyżej wymieniony warunek znajduje się pod linkiem:
http://www.nasdaqtrader.com/content/breaks_050610.xlsx

Myślicie że ktoś się odważył postawić woli Wielkiego Pipsa i skasować Grenn7 z listy?

To by się bez echa nie obyło.. nie powinno..
Ktoś wcześnie sugerował anulowanie.. więc pole się zawęża do tego kolejne wpisy na FB świadczą, że akceptowali giga zmiany na fx.MACIEK408 pisze:ale tu jest mowa o balonach, a nie walutach. hmm
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 23:06 przez reptile, łącznie zmieniany 2 razy.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
ale tu jest mowa o balonach, a nie walutach. hmmreptile pisze: W związku z anulowaniem czwartkowych transakcji (złożonych między godz. 20:40 a 21:00 polskiego czasu), które odbiegają o przynajmniej 60 proc. od poziomów z godziny 20:40 przez giełdy Nasdaq oraz NYSE OMX, wszystkie zlecenia obejmujące te akcje w XTB zostaną również anulowane.
Money Never Sleeps
póki co chyba jednak nie, aktualnie jest w rankingu dalej na 1, ciekawe tylko gdzie był jak go nie byłoreptile pisze:Myślicie że ktoś się odważył postawić woli Wielkiego Pipsa i skasować Grenn7 z listy?

Tylko Kiwi gdzieś zaginął
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 23:22 przez kris007, łącznie zmieniany 2 razy.
Kiwi pisze:No ja się nie zamierzam poddać..... tak ja pisałem walczę do piątku do 17.00.
u mnie na rachunku jest wszystko ok, działa prawidłowo... to stan na godzinę 22.00, 10 maja 2010
To co napisane powyżej jest już nieaktualne.
No i koniec gry ... Mój rachunek jest zablokowany
Stan na godzinę 23 10 maja 2010 - brak możliwości wykonania jakiegokolwiek ruchu na rachunku. nie mogę żadnego trejda otworzyć , nie dostaję żadnej odpowiedzi przy zapytaniu o cenę ... OFF QUOTES.
Przykre to .......
No i zniknąłem z rankingu........ za to się Green pojawił ......
Robi się coraz ciekawiej .....
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 23:16 przez Kiwi, łącznie zmieniany 1 raz.