omg 24k% :0, zem akurat musial trafic na takiego rywala xD . Tak jak pisalem wczesniej, Ty Green poprostu nie mozesz przegrac bo nigdy nie tracisz xD. Przejzalem sobie twoje wyniki sprzed tych kilku tygodni i poprostu z dnia na dzien masz coraz wiecej, nigdy zadnego spadku

. Jesli bym wygral (co juz zapewne nie nastapi) to musialbym przyznac ze dopisalo mi wiele szczescia, jednakze patrzac na twoje wyniki musze stwierdzic ze ty go poprostu nie potrzebujesz xD. Normalnie moglbys zgarniac taki samochdozik co roku

. Rok temu strzezony urobil te 10k% i pozniej przez kolejne 2 tygodnie juz nic nie inwestowal, gdyz zapewne spodziewal sie ze moze stracic

, ty natomiast (i niestety ja juz tez to zauwazylem) masz jakiegos swietego grala ktory to tracic nie porafi

.
No nic, 1000% to jeszcze przy jakis bardzo mocno sprzyjajacych wiatrach moze w przyszlym tygodniu bym urobil, ale wtedy to ty bedziesz mial zapewne z 40k% albo i wiecej

. Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak starac sie o jakas nagrode pocieszenia

.
gz ogromnego talentu i umiejetnosci i mam nadzieje ze do zobaczenia na tym calym xtb forex nigth