XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
Green jestem w szoku, zawsze sadziłem ze te konkursy to ustawki jak wygrasz no to zmienisz całkowicie mój punkt widzenia na to
btw wynik powalający, dołączam się do prośby opublikowania historii po zakończeniu konkursu o ile to nie top secret

btw wynik powalający, dołączam się do prośby opublikowania historii po zakończeniu konkursu o ile to nie top secret

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
phi, jeszcze jeden tydzien zostal, zrobi sie z 1000% i jeszcze wskocze na 1 xD. Plan juz jest (jakies 600-800pipsow xD), zobaczymy jak bedzie z realizacja ;p. Najwyzej wyzerujemy konto - no ale jak to xtb sie reklamuje - zwyciezca jest tylko jeden 
. Tyle pozycji zem otworzyl i tylko jedna zmuszony bylem zamknac z obawy przed MC xD. Ale jakby przelozyc moja taktyke z tego konkursowego dema na real to moze cos z tego wyjdzie 

Cos w tym jest, jednakze jak to jest mozliwe ze na demie te 3k % urobilem a na real (jesli chodzi o zyski) nadal zaliczam sie do tych poczatkujacychJa bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy. Ludzie pomyślą że taki wynik można osiągnąć na normalnym koncie i zacznie się płacz.

Green z 300% przewaga nad drugim uczestnikiem konkursu niczego nawet nie bedzie sie spodziewal jak go z zaskoczenia jak ninja zaatakujeCyb pisze:Eeee Greena nie przeskoczysz...

Zakladam ze po weekendzie kangur bedzie stal wysoko tak kolo 1.4440, a w ciagu tygodnia wykopuje dno nizsze od tego ktore wykopal w tygodniu poprzedzajacym, po czym odbija sie do gory. Co nam daje jakies 400pipsow na shorcie i costam na longu - wykorzystujac piramidowanie

Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 14:17 przez nash, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego właśnie nie wygrasz... Zakładasz zamiast reagowaćnash pisze:Zakladam ze po weekendzie kangur bedzie stal wysoko tak kolo 1.4440, a w ciagu tygodnia wykopuje dno nizsze od tego ktore wykopal w tygodniu poprzedzajacym, po czym odbija sie do gory.

Ja tam w Greena od początku wierzyłem...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Niby tak,ale bez wysokich umiejetnosci takich wynikow nie osiagnie sie majac tylko szczescieCyb pisze:Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy. Ludzie pomyślą że taki wynik można osiągnąć na normalnym koncie i zacznie się płacz.

Zdradziłeś się - teraz nici z zaskoczeniaGreen z 300% przewaga nad drugim uczestnikiem konkursu niczego nawet nie bedzie sie spodziewal jak go z zaskoczenia jak ninja zaatakuje

Wszystko jest jeszcze możliwe .... przez tydzień wiele może się zdarzyć.
Na razie zdarzyło się tyle, że na stronie xtb wisi ranking z 11 a powinien być z 13. A na 15 pozycji jest jakiś "cichociemny" zawodnik - bez ksywy ...
Oczywiście, że demo to nie real ....Cyb pisze:Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy.