XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy. Ludzie pomyślą że taki wynik można osiągnąć na normalnym koncie i zacznie się płacz.

Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eko »

Green jestem w szoku, zawsze sadziłem ze te konkursy to ustawki jak wygrasz no to zmienisz całkowicie mój punkt widzenia na to :D
btw wynik powalający, dołączam się do prośby opublikowania historii po zakończeniu konkursu o ile to nie top secret :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

phi, jeszcze jeden tydzien zostal, zrobi sie z 1000% i jeszcze wskocze na 1 xD. Plan juz jest (jakies 600-800pipsow xD), zobaczymy jak bedzie z realizacja ;p. Najwyzej wyzerujemy konto - no ale jak to xtb sie reklamuje - zwyciezca jest tylko jeden :P
Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy. Ludzie pomyślą że taki wynik można osiągnąć na normalnym koncie i zacznie się płacz.
Cos w tym jest, jednakze jak to jest mozliwe ze na demie te 3k % urobilem a na real (jesli chodzi o zyski) nadal zaliczam sie do tych poczatkujacych :( . Tyle pozycji zem otworzyl i tylko jedna zmuszony bylem zamknac z obawy przed MC xD. Ale jakby przelozyc moja taktyke z tego konkursowego dema na real to moze cos z tego wyjdzie :D

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Eeee Greena nie przeskoczysz... :>

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

Cyb pisze:Eeee Greena nie przeskoczysz... :>
Green z 300% przewaga nad drugim uczestnikiem konkursu niczego nawet nie bedzie sie spodziewal jak go z zaskoczenia jak ninja zaatakuje :D

Zakladam ze po weekendzie kangur bedzie stal wysoko tak kolo 1.4440, a w ciagu tygodnia wykopuje dno nizsze od tego ktore wykopal w tygodniu poprzedzajacym, po czym odbija sie do gory. Co nam daje jakies 400pipsow na shorcie i costam na longu - wykorzystujac piramidowanie :roll: da sie urobic z 700%+ lub tez stracic tylko 100% :lol:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 14:17 przez nash, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

No, tyle że on też dalej trejduje... :) Poza tym ja tam widzę różnicę ponad 1000%...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

nash pisze:Zakladam ze po weekendzie kangur bedzie stal wysoko tak kolo 1.4440, a w ciagu tygodnia wykopuje dno nizsze od tego ktore wykopal w tygodniu poprzedzajacym, po czym odbija sie do gory.
Dlatego właśnie nie wygrasz... Zakładasz zamiast reagować :).
Ja tam w Greena od początku wierzyłem... :D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

Cyb pisze:Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy. Ludzie pomyślą że taki wynik można osiągnąć na normalnym koncie i zacznie się płacz.
Niby tak,ale bez wysokich umiejetnosci takich wynikow nie osiagnie sie majac tylko szczescie :wink: Ja np jestem kompletnym antytalentem,na demo nawet ,nigdy nie osiagnelem wiecej jak 20% stopy zwrotu grajac z "reki"

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Green z 300% przewaga nad drugim uczestnikiem konkursu niczego nawet nie bedzie sie spodziewal jak go z zaskoczenia jak ninja zaatakuje
Zdradziłeś się - teraz nici z zaskoczenia :)

Wszystko jest jeszcze możliwe .... przez tydzień wiele może się zdarzyć.

Na razie zdarzyło się tyle, że na stronie xtb wisi ranking z 11 a powinien być z 13. A na 15 pozycji jest jakiś "cichociemny" zawodnik - bez ksywy ...
Cyb pisze:Ja bym proponował historię zleceń zachować dla siebie. I tak wszyscy wiemy ze DEMO a REAL to dwa różne światy.
Oczywiście, że demo to nie real ....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Byle Cie na ostatniej prostej nie zalatwili jakimis dziwnymi praktykami - trzymamy kciuki :).
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

ODPOWIEDZ