XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

nash pisze::0
gz green xD, i jeszcze ile na koncie real masz % :0
Ja tam moze i doszedlem do tych prawie 3 tysiecy % w konkursie ale jesli chodzi o real to do dzisiaj staram sie wyjsc na prosta :(.
No nic, ja tam juz zapewne mesia nie wygram, ale ty jeszcze masz szanse! Nie pozwol by ktos kto dzisiaj pojawil sie pierwszy raz w rankingu zgarnal samochodzik!

Baa... co ja mogę ... to rynek wsio weryfikuje :)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

no i zostales Green #1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
answer
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: answer »

Green przewieziesz nas swoim mesiem :lol:
rynek jest jak dziwka, ale to Ty dajesz d...

green7
Maniak
Maniak

D*pa tam numer 1 jak właśnie wtapiam ....
Dobrze że inni też :)
Green
Obrazek
Obrazek

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

hahaha, cracker caly czas plynal z pradem i jakos wyplynal na pierwsza pozycje xd. Rynek zrobil korekte i odrazu stracil 50%. Hmm, no to teraz widze to tak:
cracker wypadnie na pierwszym zakrecie bo juz raczej nie bedzie drugiej takiej fali jak byla w tym tygodniu, 3 osoba w rankingu ma 5k%, a green na rachunku rzeczywistym ma 90% zyskownych pozycji i w konkursie jest caly czas w pierwszej 20 - co by znaczylo ze ON POPROSTU NIE POTRAFI TRACIC!
10k% do konca przyszlego tygodnia moze bym jeszcze uciulal, ale biorac pod uwage ze:
1) green juz ma 14 tysiecy %
2) wszystkie pozycje greena sa zyskowne - tak wiec jego saldo bedzie tylko roslo
3) kolejny uczestnik po nim (nie liczac crakera xD) ma 3x mniej funduszy od niego - im wiekszy kapital - tym i przyrost wiekszy
4) rynek powinien sie juz teraz uspokoic tak wiec nikt nie wyciagnie fuksem miliona % w tydzien tak jak teraz
Reasumujac wszystkie powyzsze podpunkty Green ukradnie mi mesiaaaaaaaaaa!

anyway licze na to ze dasz mi sie nim przejechac jak i mi wysla zaproszenie na to cale xtb forex night xD

green7
Maniak
Maniak

nash pisze:hahaha, cracker caly czas plynal z pradem i jakos wyplynal na pierwsza pozycje xd. Rynek zrobil korekte i odrazu stracil 50%. Hmm, no to teraz widze to tak:
cracker wypadnie na pierwszym zakrecie bo juz raczej nie bedzie drugiej takiej fali jak byla w tym tygodniu, 3 osoba w rankingu ma 5k%, a green na rachunku rzeczywistym ma 90% zyskownych pozycji i w konkursie jest caly czas w pierwszej 20 - co by znaczylo ze ON POPROSTU NIE POTRAFI TRACIC!
10k% do konca przyszlego tygodnia moze bym jeszcze uciulal, ale biorac pod uwage ze:
1) green juz ma 14 tysiecy %
2) wszystkie pozycje greena sa zyskowne - tak wiec jego saldo bedzie tylko roslo
3) kolejny uczestnik po nim (nie liczac crakera xD) ma 3x mniej funduszy od niego - im wiekszy kapital - tym i przyrost wiekszy
4) rynek powinien sie juz teraz uspokoic tak wiec nikt nie wyciagnie fuksem miliona % w tydzien tak jak teraz
Reasumujac wszystkie powyzsze podpunkty Green ukradnie mi mesiaaaaaaaaaa!

anyway licze na to ze dasz mi sie nim przejechac jak i mi wysla zaproszenie na to cale xtb forex night xD
Wiesz tu wsio może się zdarzyć. Przy takim kapitale odpalać możesz po 200 lotów i więcej ...
Czyli "trafione" 100 pipsów EURUSD daje 200 000 USD czyli ~600K PLN

A niestety moje pozycje nie są zawsze zyskowne - dziś skuteczność trochę ponad 50% - rynek szaleje ostatnio i kto wie kiedy się uspokoi.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Green7, masz już dużą przewagę, uważaj żeby nie skończyć jak Tekron w konkursie AM.
trzymamy kciuki! :mrgreen:

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

oj niedobry green. Swoimi 15k% wymusil na calej pierwszej 20 taka presje i chec nadrobienia %% ze wyoutowal cala stara czolowke z peletonu xD. Ci ktorym udalo sie zarobic tylko dzieki spadkowi eur/usd pewno samoczynnie predzej czy pozniej odpadna i w taki to magiczny sposob jestem na pozycji 2!
A ze druga pozycja srednio mnie interesuje to moze sie jednak uda jeszcze nadrobic te 20k% :wink: ?

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Przynajmniej bedziemy mieli newsy z pierwszej reki : ) : )
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

Pogratulowac tylo umiejetnosci, niesamowity wynik :!: Miazdzaca przewaga . Czy kolega moglby opublikowac historie zlecen po zakonczeniu konkursu :?:

ODPOWIEDZ