A gdzie podawałeś swoje dane by FxPro mogło wysłać paczkę? Zakładałeś może rachunek demo z poziomu strony www? Wtedy można uznać to za hm.. miły gest brokerannm82 pisze:czy to jakas zacheta ?

A gdzie podawałeś swoje dane by FxPro mogło wysłać paczkę? Zakładałeś może rachunek demo z poziomu strony www? Wtedy można uznać to za hm.. miły gest brokerannm82 pisze:czy to jakas zacheta ?
To jakis cykliczny konkurs, real czy demo? Mam rachunek w FxPro, a zadnej informacji o konkursie nie dostalemjayz pisze:Mam Pytanie dotyczące ostatniego konkursu FxPro
Tak, to był cykliczny konkurs współorganizowany ze sponsorowanym przez nich Virgin F1 Team, niewykluczone, że nie ostatni choć tylko dla posiadaczy rachunków rzeczywistych.dzacek pisze:To jakis cykliczny konkurs, real czy demo? Mam rachunek w FxPro, a zadnej informacji o konkursie nie dostalem
Prawdopodobnie na stronie MyFx.Pro przy zakładaniu rachunku demo... Danych wpisywanych w MT4 raczej brokerzy nie biorą pod uwagę.nnm82 pisze:gdzies tam dane podawalem, lecz nie pamietam...
W sytuacji gdy spread jest zmienny i uzależniony od tego co dzieje się na rynku nie ma chyba innego wytłumaczenia niż (chwilowy?) spadek płynności. Z rana na USD/CAD spread też utrzymywał się na poziomie 4.0 pips, natomiast już koło 10 wrócił do "normy" i był mniejszy.iwan pisze:Dzisiaj od chwili gdy właczylem komputer (ok.15.00) non stop wynosi 3 pipsy. Co sie stało?
Różne gifty, podobne do tych, które otrzymał nnm82. Jeśli nic nie dostałeś to możliwe, że samą paczkę gdzieś wcięło po drodze, bo z tego co wiem to wysyłają je wszystkim bez wyjątku o ile zgoda na jej otrzymanie została wyrażona...Space Trader pisze:a co się dostaję w paczce upominkowej ?