juz rozumiem i dziekuje za popracie. ten czerwony kolor skojarzyl mi sie troche negatywnieMrYogi pisze:To ja zgłosiłem do moderatora, bo się z tym textem zgadzam i należy Ci się pochwała
CoVal pisze:Moze sie po prostu podniecacie tu niezdrowo, obrazajac go i snujac jakies dzwne koncepcje, podbudowane wasza chora zazdroscia ?
Hikari pisze:Najlatwiej jest obsmarowac i zgnoic.
bardzo sie ciesze z Waszych opinii. naprawde w Polsce trudno czasami egzystowac z negatywnym nastawieniem otaczajacych nas ludzi. troche odeszlismy od tematu ale uwazam, ze warto stanac w obrone w takich sytuacjach i prosze moderatora o nie usuwanie tych postow.green7 pisze:Poza tym pozostaje mi się tylko podpisać pod tym co wcześniej już wyraził Blanker i CoVal. Obiema rękami oczywiście ....
ja z mojej strony dodaje linka do krotkiego tekstu o tolerancji. temat dotyczy rozwoju osobistego i wszystkich zachecam do edukacji w tym zakresie. tekst jest powiazany z naszym tematem i mysle, ze moze wiele wytlumaczyc z wypowiedzi i zachowania niektorych ludzi. czy nasze ocenianie/osadzanie jest odzwierciedleniem nas samych (w tym przypadku naszego doswiadczenia transakcyjnego)? niech kazdy sam sobie odpowie..
http://zenforest.wordpress.com/2008/03/ ... erancyjny/

pozdrawiam!