zz pisze:Piję do sytuacji gdzie wykolegowany został jeden z zarządzających funduszem emerytalnym...........Wiem że sprawa była w sądzie pracy.......niestety nie wiem jak się skończyła................
czy mozna prosic o link albo szczegoly sprawy?
hehe, MrYogi odbił piłeczkę za mnieMrYogi pisze: Sprzątaczka od 800-1000 zł :]
Ps. sprecyzuj pytanie Wink
Oni nie dostają kasy od portali. Firmy brokerskie płacą za dawanie tych analiz bo reklamują danego brokera. ( wychodzi taniej niż reklama )MACIEK408 pisze: choć może Kiepas czy Gessner dostają jakieś poważniejsze kwoty.
na to bym nie wpadł. ale ma to swój sens.MrYogi pisze:Firmy brokerskie płacą za dawanie tych analiz bo reklamują danego brokera.
racja, ja się tylko zastanawiam komu to jest jakoś szczególnie przydatne. najlepszy był Kuczyński swego czasu jak opisywał po fakcie co się działo na sesji USA. to coś jak czytać komentarz do meczu którego wynik już znasz. możesz ewentualnie sprawdzić w której minucie padł golTak naprawdę tę analizy co są w portalach to w większości trader z 6 miesięcznym doświadczeniem zrobi podobne.
Z drugiej strony, portale typu Money.pl, Waluty.com.pl czy Bankier.pl mają tak wielką oglądalność i tak duże przychody z reklam, że chyba jednak są dla wielu osób przydatne. Świat finansowy to nie tylko rynek Forex.MACIEK408 pisze:racja, ja się tylko zastanawiam komu to jest jakoś szczególnie przydatne.