LowcaG pisze:Ja jestem jednym z tych co przeczytal caly watek
To nic nie znaczy
LowcaG pisze:wole sie nie zastanawiac nad soba Wink, co do reszty mam swoja teorie Wink
Dla mnie ciekawa rozprawka psychologiczna

znam też Twoje teorie (które uważam za ciekawe) buduje sobie do nich modele ...
LowcaG pisze:W skrocie (troche sie powtorze)
Też musiałbym się powtarzać i tak ... ale wszystko jest w początkach tego tematu ...
LowcaG pisze:
Na poczatku (nie mowie o pra poczatku Wink ) widzialem zabawe w "jaki to ja zajebisty tekst puszcze"
Dalej tak jest ... co świadczy o 2 wpisach przed twoim postem

następuje ewolucja w myśleniu
LowcaG pisze:Pozniej cos tam sie klarowalo, ale nie wiadomo co...
dalej ewolucja
LowcaG pisze:W koncu ktos przystapil do dzialania i nawet zrobiono "zebrania"
jak to ktoś powiedział "masakryczne przeżycie"
LowcaG pisze:To dalej etap gadania...
gadanie utożsamiłbym z myśleniem.. jakiekolwiek ono by nie było
LowcaG pisze:Pojawily sie checi stworzenia stronki itd...(checi..wiadomo...)
powstała stronka, nawet kanał irc i skype chat
LowcaG pisze:Pozniej chyba znow faza wyglupow ale juz na mniejsza skale, wyklarowaly sie pewne postacie i w sumie tyle...
tajna grupa, dalsze plany ...
LowcaG pisze:Ja ciagle widzialem (teraz widze z7% tego co widzialem wtedy Wink ) spory potencjal grupy, ktora moze cos zdzialac(nieistotne co)
5% pereł
LowcaG pisze:Zaczely sie pojawiac watki bardziej realne, cos tam stowarzyszenie, moze jakis wiekszy projekt, no ale na gadaniu sie skonczylo (link pare postow wyzej, dlaczego)..
Projekt... jak każdy wymaga pomysłu i zaangażowania
http://projektpi.pl/forum/
http://projektpi.pl/forum/ministerstwo- ... w-f19.html
* wielkie halo i nic .. nie widać efektów ... ( więc po co zaczynali ? )
LowcaG pisze:Ostanio wg. mnie nastapila prawdopodobnie ostatnia ze stagnacji przed "smiercia"... ostatnie podrygi, ktos znow wspomnial o stowarzyszeniu...
wspomnial.... ja to nazywam tekst w stylu "zrobmy czyli wy Razz "...
To co mnie zaskoczyło, to podejście niektórych osób do tematu (poważne ze strony poważnych ludzi

no chyba że są większymi wariatami niż ja co z rozmów przez skype nie wynikało)
gates&buffet
Chce ci przypomnieć rozmowę i twoje słowa o wyzwaniach i grupie
LowcaG pisze:Co bedzie dalej? A no chyba niestety rownia pochyla... ktos co jakis czas w ramach walki z nuda cos napisze blyskotliwego albo "blyskotliwego" Wink ale tekst z tej kategorii juz sie w pewnym sensie wyczerpaly i nikogo nie zaskocza "swiezoscia"....
Rotacje są wszędzie
LowcaG pisze:A teraz blizej terazniejszosci....
FxCh jako religia nigdy nie wypali... chyba nikt sie z tym nie ludzil...(argumentacje sobie daruje)
Kiedy
Krzysztof_C rano wstaje znak $ i € robi na czole (wiem bo pytałem

)
A tak serio czy ... to będzie aż tak trudne przekonać społeczność traderów do
Święto Patrona początkujących brokerów
*przy odpowiednim PR

i czy będzie to nosić znamiono religii ?
LowcaG pisze:Zostaje stowarzyszenie...
Niech będzie...
LowcaG pisze:Ale jaki cel? edukacyjny? w czym bedzie lepszy od tego forum, od stowarzyszen dzialajacych w tej branzy?
Zróbmy by było lepsze, sprawdźmy co robią obecne, zróbmy więcej
LowcaG pisze:Ponadto wiekszosc tu nalezy (nie chce nikogo personalnie obrazic) do erotomanow gawendziarzo-narzekaczy i ponarzekac jest ok, ale zrobic cos z tym to "oni", no ale to "oni" sa winni, wiec "zyjemy w debilnym kraju i nic sie nie da zrobic bo sa oni, oni ci winni" (taki mniej wiecej belkot)
czy ten problem da się rozwiązać ?
LowcaG pisze:Przyklad o Yogim i firmie w D. to przyklad dzialania tego forum, a nie FxCh nie oszukujmy sie...
Niech się autor wypowie
LowcaG pisze:Pomyslmy dalej... ilu jest czytaczy? ile osob by cos zrobilo? jaki jest naprawde potencjal?
sprawdźmy
LowcaG pisze:Czego tak na prawde oczekuja przyszli czlonkowie FxCh po za dobra zabawa? A wierz mi, na pewno czegos oczekuja, bo jezeli tylko dobra zabawe ,to mieli to piszac tu...wiec niczego im wiecej nie potrzeba...
Trzeba sprawdzić czego oczekują dokładnie (np. będzie to widać w statucie stow.) ... mniej więcej już wiadomo po 1 Synodzie. Każda zabawa z czasem się nudzi i trzeba dodać coś nowego.
LowcaG pisze:Korzysci...
hm...
edukacyjne.. nie wiem kogo przekona
Na irc wpadają czasem "nowi" , czytają książki (lobystów) , forum ... w temacie
FxCh TV jest ankieta, czy Ciebie przekonuje? Bo wg mnie
zz ma rację...
LowcaG pisze:jakas wieksza pomoc indywidualna.. bedzie podzial na pijawki i reszta (slabe, bo skonczy sie na samych pijawkach)
A ty nie jesteś pijawką ?

Ja się przyznaje, że tak ale uważam że koło się gdzieś zamyka.
LowcaG pisze:pieniezne? (slabo to widze, patrz: brak jasnego celu)
Cele powinny być proporcjonalne do możliwości, nie ma co wstępnie wielkiego zakładać ..
LowcaG pisze:wpolne dzialania na forexie (byly juz takie pomysly...slabo skonczyly)
słaby pomysł czy brak wiary ?
LowcaG pisze:Wspominales o motywacji jaka jest ciekawosc...ale ta ciekawosc juz ludzie w wiekszej czesci zaspokoili, i widza jaka jest sytuacja Wink
Mnie ciekawi gdzie to się skończy, czy się skończy, gdzie zajdzie, czy takie coś jest możliwe, co można i ile można (obecnie to ona mnie motywuje) a szczególnie gdy czytam treści linki z tematu
Zaszczepisz się?
LowcaG pisze:ostatecznie slowem klucz jest.... cel
ludzie moga przystapic dla wpolnego celu i realizacja tego celu juz moze byc w pewnym sensie korzyscia...
dalszy rozwój i ewolucja?

a później znów ciekawośc
LowcaG pisze:hm...wspomnialem o 7 % potencjalu ktory widzialem wczesniej, przemyslalem to i moj rating spada do 4% Wink
Przedstaw bardziej szczegółowo analizę tego ratingu, jeśli się da.
LowcaG pisze:A moze Ty widzisz jakis cel? Wink
Ciągle go
kreślę. ..

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)