Forex Church

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Czy wierzysz w Forex?

TAK
219
76%
NIE
68
24%

Liczba głosów: 287

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

reptile pisze:A naszym zbawicielem będzie długo oczekiwany Wielki SDR
Wielka Rada na pewno zgodzi się na zmianę dogmatu...
Arthur Borubar pisze:Kogo widzicie w roli mesjasza forexu?
Tak więc żeby nie ściemniać najlepsze zbawienie to zbawienna przyjemność w tym ..padole :mrgreen: chyba nie ma jak ORGAZM :lol: i to chciał powiedzieć kolega tym obrazkiem mesjaszki :D
* są tu jakieś traderki ? :lol:
jasonbourne ... Cele, nie Marzenia ale kto co woli za zbawienie :D
matka pisze:Jest taka nowa postać, ale nie mogę wskazać bezpośrednio.. no może same inicjały: P.F.
A co to za błogosławiony i kiedy to obchodzić rocznice będziemy ? :roll:

Cosik słabo z tą religią nie widać siły potencjału ...
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

reptile pisze:Cosik słabo z tą religią nie widać siły potencjału ...
Tak jak pisalem tu:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 469#139469

Male szanse widze po za gadaniem(gadanie jest fajne, dzialanie juz trudniejsze) , tak to juz jest w wiekszosci spoleczenstw, zycie.... ;)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Gdzie jest motywacja ... ?

LowcaG pisze:Male szanse widze po za gadaniem(gadanie jest fajne, dzialanie juz trudniejsze)
gadanie to też działanie :D jest to element promowania rynków finsowych i wiedzy na ten temat jako jeden z postulatów zgłoszony przez członków

[ FxCh TV ] :D
LowcaG pisze:dzialanie juz trudniejsze)
Więc zrobimy coś czy nic ?
Jak to jest z tym konfliktem interesów ...
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

reptile pisze:gadanie to też działanie jest to element promowania rynków finsowych i wiedzy na ten temat jako jeden z postulatów zgłoszony przez członków
hehe, powiem tak, palacze tez mowia ze staraja sie rzuc palenie, ale przewaznie mowia ;)

mowieni jest ok, jezeli idzie w parze z czyms po za tym...

Zreszta na poczatku wszyscy byli mega aktywni, bo mozna bylo fajnie pogadac, pochwalic sie swoja elokwencja itd. Kolejnym etapem bylo by dzialanie...i dochodzimy do tego momentu ...

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

reptile pisze:
matka pisze:Jest taka nowa postać, ale nie mogę wskazać bezpośrednio.. no może same inicjały: P.F.
A co to za błogosławiony i kiedy to obchodzić rocznice będziemy ?
Bluźnisz Bracie Reptile.. bluźnisz.. a Pan Forex wszystko widzi i notuje w przepastnym notesie :twisted:

Jesteś rzecznikiem to sie zapytaj, kiedy jest św. Pana Forexa :D
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=9875

i na zakończenie z cyklu przysłowia i porzekadła ludowe, góralskie o rynku:

"Jak na św. Pana Forexa będzie hossa lub będzie bessa,
To po św. Panie Forexie będzie bessa lub będzie hossa"
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Co nas motywuje ...

LowcaG pisze:hehe, powiem tak, palacze tez mowia ze staraja sie rzuc palenie, ale przewaznie mowia Wink
to forum nie jest dla przecietnego palacza :wink:
LowcaG pisze:mowieni jest ok, jezeli idzie w parze z czyms po za tym...
niech to będzie obecnie edukacja, chęć zadawania pytań..
LowcaG pisze:Zreszta na poczatku wszyscy byli mega aktywni, bo mozna bylo fajnie pogadac, pochwalic sie swoja elokwencja itd.
Każdy kto miał cierpliwość i czas by przeczytać te ileś postów od początku.. powinien mieć czas się zastanowić nad sobą i piszącymi w tym temacie ..
(wariaci ? czy ludzie z jajami :mrgreen: )
Czy jest z tego korzyść czy nie ma, czy będzie czy nie będzie... czy mnie stać na jakiś wpis, aktywność w sprawie ... świadomość ludzi jest jak z potencjałem (fizyka) albo jest albo go nie ma... w grupie powinien być większy .. niektórzy wolą tylko czytać ...
LowcaG pisze:Kolejnym etapem bylo by dzialanie...i dochodzimy do tego momentu ...
.. inną z motywacji jest ciekawość :wink:

Mistrzu
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mistrzu »

Zatem może aby odswieżyć temat, i przejść do meritum od którego wszystko sie zaczęło (historia lubi zataczać kręgi :lol: ).

Podatki a Religia (nasza oczywiście ;) )

Założyciel tematu gdzieś cos pisał iż niezabardzo z tymi podatkami można ale nie zauwazyłem żadnych konretów (a może nie doczytałem - duuzo tego było :wink: ).

Więć proszę o Konrektną odpowiedż na pytanie

Czy w Polsce (wg. obecnego prawa) można uzyskać jakieś ulgi (bądż całkowite zniesienie podatku - pomarzyć można ;) ) będąc zapisanym do kościoła "Forex Church" ??

Odpowiedż TAK lub NIE

Sądze iż ta informacja powinna rozjaśnić temat :)

NIech PIPs będzia z wami bracia (i siostry ;) )

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Święto Patrona początkujących brokerów

Mistrzu pisze:Założyciel tematu gdzieś cos pisał iż niezabardzo z tymi podatkami można ale nie zauwazyłem żadnych konretów (a może nie doczytałem - duuzo tego było Wink ).
Jesteś może nowy... FxCh podjął działanie w tym kierunku a konkretnie Ojciec MrYogi
Firma w Delaware, poszukiwanie infromacji.
matka pisze:Jesteś rzecznikiem to sie zapytaj, kiedy jest św. Pana Forexa
Patron początkujących brokerów :lol: a tak ... proponuje ...

W dzień wejścia brokera na rynek nie handlować, nie ustawiać i nie modyfikować SL ani TP na jego platformie.

Zrobimy kalendarz.. w sumie już jest :mrgreen: tylko czeka...

http://www.pb.pl/rss/a/2009/12/02/FON_d ... izacji_SII
* Panowie takich rzeczy nie można tolerować
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, 14:49 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Tak trochę off topickowo chciałbym zapytać jakie jest zdanie FxCh na temat plotek związanych z grudniem roku 2012 ? każde wyznanie powinno ustosunkować się w jakiś sposób do tej daty stąd moje pytanie. Mam nadzieję, że RP FxCh uraczy mnie jak i innych obserwatorów wyczerpującą odpowiedzią na ten temat :twisted:
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

2012 widzimy jako wielką psychiczną prowokację, mającą na celu skutecznie zastraszyć mieszkańców ziemi. w skutek czego powstaną nieprzewidziane ruchy cen na światowych rynkach. :evil:

ODPOWIEDZ