Od frajera do milionera..
Witamqba3 pisze:Mam pytanie co do kilku kont, jestem początkujący w obchodzeniu się z brokerami i nie wiem czy zakładać następne na siebie czy na kogoś z rodziny??
Jesli konto jest u innego brokera to nie ma problemu i mozesz je zakladac na siebie. Ja u kazdego broka u ktorego mam konto mam je tylko jedno. Nie wiem nawet czy mozna ich miec wiecej na siebie, tu niech sie wypowiedza bardziej doswiadczenie w tej materii..
pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
- Space Trader
- Bywalec
Myślę że lepiej jak do 100 000 000 żeby było lepsze wrażenieSpace Trader pisze:Ja może poprowadzę jakiś dziennik, jak do tej pory mam przeciętny wynik czyli w tydzień ~ 470 % ( początkowe saldo 3 000 teraz 14 081) jak dobije w miesiąc do poziomu 1 500 000 to się pochwale![]()
pozdrawiam

notabene Krzysztof C. powrócił jak widać

EOT
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
A dziekuje wciaz "9" z przodu wiec tragedii nie madzacek pisze:Dziekujemy!diver3 pisze:Witam wszystkich w Nowym Roku!
I oczywiscie gory pipsow zycze...
Tobie tego nie trzeba zyczyc:) Wiec - samych szczesliwych chwil w 2010 r.
ps. Jak tam Twoja skutecznosc? Spadla chociaz o kilka % ?

Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.