Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
roymakkay
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: roymakkay »

diverowi już tak dobrze nie idzie stąd brak statystyk ;) wiadomo rynek się zmienia

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

roymakkay pisze:diverowi już tak dobrze nie idzie stąd brak statystyk ;) wiadomo rynek się zmienia
Z jednym sie zgodze.... rynek jest zmienny:), a statystyki sie nie zmienily... Co do reszty to coz ... jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum. Mowiac szczerze po osiagnieciu pewnego poziomu forum juz ci nic nie pomoze,a probujac sie dzielic z innymi swoja wiedza w wiekszosci wypadkow spotkasz sie z kublem pomyj wylanych na glowe. Dlatego np. podoba mi sie inicjatywa Croco i spolki , aby postarac sie odsiac ziarna od plew...

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Raczej sie znudzil nieustannym oskarzaniem.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

W zasadzie żałuję że ten dziennik jak i parę innych zakończyło się jak zakończyło. W sumie cały czas miałem cichą nadzieję że jedną lub dwie rzeczy będę mógł zaadaptować do swojej strategii, ale bossu jurnala dobrze dobierał słowa :P Tak na prawdę jakby poczytać parę postów na forum zlepić z nich jedną całość to wyjdzie całkiem ciekawy system transakcyjny :D Najlepsze jest to, że wszystko już zostało powiedziane...
Szkoda jednak że ten dziennik umarł bo jestem przekonany że wiele rzeczy można by się z niego jeszcze było można dowiedzieć... Trudno:) cieszmy się tym co mamy:) Tfu.. mieliśmy raczej (bo teraz nic nie mamy:P)

dr.fido

Nieprzeczytany post autor: dr.fido »

ja tu jeszcze dlugo zostane:)

roymakkay
Stały bywalec
Stały bywalec

diver3 pisze:
roymakkay pisze:diverowi już tak dobrze nie idzie stąd brak statystyk ;) wiadomo rynek się zmienia
Z jednym sie zgodze.... rynek jest zmienny:), a statystyki sie nie zmienily... Co do reszty to coz ... jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum. Mowiac szczerze po osiagnieciu pewnego poziomu forum juz ci nic nie pomoze,a probujac sie dzielic z innymi swoja wiedza w wiekszosci wypadkow spotkasz sie z kublem pomyj wylanych na glowe. Dlatego np. podoba mi sie inicjatywa Croco i spolki , aby postarac sie odsiac ziarna od plew...

pozdrawiam
wszyscy ci tu dupe liżą a ty nic nie powiesz używasz sl grasz na short long ? skalpujesz używasz jakiś wskaźników czy na wyczucie ? dostarczając takie dane nie spowodujesz że odrazu pół polski zacznie grać tak jak ty ;) bo to do końca nie jest takie oczywiste i proste pzdr

Awatar użytkownika
marmon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marmon »

roymakkay pisze: wszyscy ci tu dupe liżą a ty nic nie powiesz używasz sl grasz na short long ? skalpujesz używasz jakiś wskaźników czy na wyczucie ? dostarczając takie dane nie spowodujesz że odrazu pół polski zacznie grać tak jak ty Wink bo to do końca nie jest takie oczywiste i proste pzdr
Akurat odpowiedzi na te pytania łatwo znaleźć na poprzednich stronach journala

diver3 pisze:.. jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum
Trochę mnie to zasmucło bo to niestety prawda. Nie pamietam kiedy ostatnio była jakaś ciekawa dyskusja na forum. Staż w postach mam mały ale forum czytam od dawna więc swoje widze.

btw, setny post 8)

roymakkay
Stały bywalec
Stały bywalec

prawda jest taka że jak ktoś już ma mega zajebistą metodą taką na której zrobi pare milinów to wtedy znika ;)

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

roymakkay pisze:prawda jest taka że jak ktoś już ma mega zajebistą metodą taką na której zrobi pare milinów to wtedy znika ;)

ja grałem za nim przyszedłem na forum a zniknąłem dlatego że jest tu tylko garstka ludzi z którymi mozna sensownie porozmawiać więc znaleźliśmy sobie nowe miejsce (z tą garstką).

dr.fido

Nieprzeczytany post autor: dr.fido »

crocopip pisze:
roymakkay pisze:prawda jest taka że jak ktoś już ma mega zajebistą metodą taką na której zrobi pare milinów to wtedy znika ;)

ja grałem za nim przyszedłem na forum a zniknąłem dlatego że jest tu tylko garstka ludzi z którymi mozna sensownie porozmawiać więc znaleźliśmy sobie nowe miejsce (z tą garstką).
chwalisz sie czy zalisz?

ODPOWIEDZ