Od frajera do milionera..
Z jednym sie zgodze.... rynek jest zmienny:), a statystyki sie nie zmienily... Co do reszty to coz ... jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum. Mowiac szczerze po osiagnieciu pewnego poziomu forum juz ci nic nie pomoze,a probujac sie dzielic z innymi swoja wiedza w wiekszosci wypadkow spotkasz sie z kublem pomyj wylanych na glowe. Dlatego np. podoba mi sie inicjatywa Croco i spolki , aby postarac sie odsiac ziarna od plew...roymakkay pisze:diverowi już tak dobrze nie idzie stąd brak statystykwiadomo rynek się zmienia
pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
- pan_martino
- Gaduła
W zasadzie żałuję że ten dziennik jak i parę innych zakończyło się jak zakończyło. W sumie cały czas miałem cichą nadzieję że jedną lub dwie rzeczy będę mógł zaadaptować do swojej strategii, ale bossu jurnala dobrze dobierał słowa
Tak na prawdę jakby poczytać parę postów na forum zlepić z nich jedną całość to wyjdzie całkiem ciekawy system transakcyjny
Najlepsze jest to, że wszystko już zostało powiedziane...
Szkoda jednak że ten dziennik umarł bo jestem przekonany że wiele rzeczy można by się z niego jeszcze było można dowiedzieć... Trudno:) cieszmy się tym co mamy:) Tfu.. mieliśmy raczej (bo teraz nic nie mamy:P)

Szkoda jednak że ten dziennik umarł bo jestem przekonany że wiele rzeczy można by się z niego jeszcze było można dowiedzieć... Trudno:) cieszmy się tym co mamy:) Tfu.. mieliśmy raczej (bo teraz nic nie mamy:P)
wszyscy ci tu dupe liżą a ty nic nie powiesz używasz sl grasz na short long ? skalpujesz używasz jakiś wskaźników czy na wyczucie ? dostarczając takie dane nie spowodujesz że odrazu pół polski zacznie grać tak jak tydiver3 pisze:Z jednym sie zgodze.... rynek jest zmienny:), a statystyki sie nie zmienily... Co do reszty to coz ... jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum. Mowiac szczerze po osiagnieciu pewnego poziomu forum juz ci nic nie pomoze,a probujac sie dzielic z innymi swoja wiedza w wiekszosci wypadkow spotkasz sie z kublem pomyj wylanych na glowe. Dlatego np. podoba mi sie inicjatywa Croco i spolki , aby postarac sie odsiac ziarna od plew...roymakkay pisze:diverowi już tak dobrze nie idzie stąd brak statystykwiadomo rynek się zmienia
pozdrawiam

Akurat odpowiedzi na te pytania łatwo znaleźć na poprzednich stronach journalaroymakkay pisze: wszyscy ci tu dupe liżą a ty nic nie powiesz używasz sl grasz na short long ? skalpujesz używasz jakiś wskaźników czy na wyczucie ? dostarczając takie dane nie spowodujesz że odrazu pół polski zacznie grać tak jak ty Wink bo to do końca nie jest takie oczywiste i proste pzdr
Trochę mnie to zasmucło bo to niestety prawda. Nie pamietam kiedy ostatnio była jakaś ciekawa dyskusja na forum. Staż w postach mam mały ale forum czytam od dawna więc swoje widze.diver3 pisze:.. jak zapewne wiekszosc czytelnikow tego forum zauwazyla Ci ktorzy mieli cos sensownego do powiedzenia znika z forum
btw, setny post

roymakkay pisze:prawda jest taka że jak ktoś już ma mega zajebistą metodą taką na której zrobi pare milinów to wtedy znika
ja grałem za nim przyszedłem na forum a zniknąłem dlatego że jest tu tylko garstka ludzi z którymi mozna sensownie porozmawiać więc znaleźliśmy sobie nowe miejsce (z tą garstką).
chwalisz sie czy zalisz?crocopip pisze:roymakkay pisze:prawda jest taka że jak ktoś już ma mega zajebistą metodą taką na której zrobi pare milinów to wtedy znika
ja grałem za nim przyszedłem na forum a zniknąłem dlatego że jest tu tylko garstka ludzi z którymi mozna sensownie porozmawiać więc znaleźliśmy sobie nowe miejsce (z tą garstką).