Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

Kilka razy pisałem ten post i go kasowałem.Sorki chłopaki ale mam tyle do powiedzenia że nie moge tego ogarnąć.Jak chcem napisac jedno to wypadało by napisać coś przed tym i tak w kółko.Pamiętajcie tylko większy TF jest zawsze ważniejszy nie można grać ciągle na jednym TF.Bo to prowadzi do momenty gdzie sysem się myli.A w tym systemie jest to w tedy gdy cena przechodzi przez kanał a my graliśmy na odbicie od kanału.A patrząc na wyższy TF faktycznie cena Właśnie odbija się od kanału i to przejście przez kanał nie jest błędem czy omylnością strategi ponieważ w tym momencie wystarczylo przełączyc na wyższy TF.Jak rozumiecie to ok jak nie to ja nie potrafie inaczej wytłumaczyć.Naprawde chciałbym ale to trzeba tak jakby zobaczyć.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Czy może na 2 świecy m15 wchodzicie?
Boby Fischer is great!

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

ja wchodzę wyłącznie na 1 świecy na 15 od razu na początku pełnej godziny.

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

ok ale czesto gesto robia szpile w przeciwnym kierunku i wiesz wtedy to jest tak naprawde tylko knot bo potem zawracaja...
Boby Fischer is great!

HEX
Gaduła
Gaduła

Boby_Fischer pisze:ok ale czesto gesto robia szpile w przeciwnym kierunku i wiesz wtedy to jest tak naprawde tylko knot bo potem zawracaja...
Pisałem już wcześniej o tym! szpilki sa porzebne ja na nich własnie wchodze.Używam ZL i MZ do stwierdzenia czy to szpilka czy nie.Ale tak naprawde ZL i MZ trzeba mieć w głowie gdy tylko spojrzy sie na wykres.

ŻEBY WYGRYWAĆ NA FX POTRZEBUJECIE 2 ŚWIECZEK MOMENTUM I ŚWIECZKI W PRZECIWNĄ STRONE.

Tylko 2 świeczki i pipsy sa wasze.

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

HEX pisze:ZL i MZ
?

HEX
Gaduła
Gaduła

porażka grałem z kumplem w fife 08 i to przegapiłem;/ widzieliście jaki ładny szort na GU? najlepsze jest to że można było w niego wejść przy SL zaledwie 5-6 pipsach a jaki profit fiu fiu

Dodano po 10 godzinach 34 minutach:

Jak idzie??Dobrze że nie wstałem o 7 jak chciałem bo bym się na mine wpakował :D ale szkoda że nie wstałem o 9 bo był sygnał na longa 50 pips jak nic.idealnie do samego ZL.Teraz nie widze wejść.(było jedno godzine temu ale za duże ryzyko 30 pipsów SL,Ale jak widać kto wziął ten jedzie w góre i ma już 40 pipsów na koncie.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

HEX pisze: ale szkoda że nie wstałem o 9 bo był sygnał na longa 50 pips jak nic.idealnie do samego ZL..

Od 6630-6335?

HEX
Gaduła
Gaduła

Shadi pisze:d 6630-6335?
nie od 6325 do 6376

a drugie wejście od 6388 do 6432. (No ale nie wchodziłem w nie bo jak mówiłem SL by mi za duży wyszedł.Osobiście wole jak SL nie przekracza 20 pipsów.)

Dodano po 5 minutach:

Jak dla mnie tylko Longi na GU(ale musze dostac znak)

Wstyd się przyznać ale speniałem :D Ale może to i dobrze choć może iśc jeszcze w góre przez kolejne tyle.Ale może uda się obkupić niżej :roll:

Dodano po 1 godzinach 26 minutach:

Kto się obkupił niżej??

Dodano po 35 minutach:

i jeszcze 30 pipsów :D

Dodano po 50 minutach:

Widzicie co się z GU stało ??Cel osiągnięty!

Dzisiaj chyba nikt nie gra tym systemem ;/ a szkoda bo sami widzicie co się dzieje :D

Dodano po 2 godzinach 3 minutach:

Statement z dzisiejszego dnia.2 ostatnie tranzakcje niestety zawaliłem a to dlatego że ustawiłem o 3 pipsy za mały SL.A mogło być 20 pipsów tak jak sobie przeanalizowałem;/
A mówią żeby nie grac w piątki....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

ja gram jakis czas czyms opartym na ZL, w nocy byly 3 falszywe sygnaly i 3xSL ale od rana 2 dobre sygnaly i sl udalo sie odrobic i wyjsc sporo na plus, co prawda dzis na kablu nie gralem ale te wejscia sa caly czas, na wszystkich parach, na wszystkich tfach,

ODPOWIEDZ