Na GU dzisiaj w nocy np. nie było żadnego fałszywego sygnału.Była tylko jedna możliwość shorty dopiero 0 9 był pierwszy sygnał do longa.i tak do końca dnia.
Pewnie że są ale na FX nie można ciągle wygrywać,Forex tylko daje co jakiś czas okazje do tego i jeśli nie wejdziesz w tranzakcje,lepiej na siłe nie próbowac szukać tranzakcji.uzin2 pisze:co prawda dzis na kablu nie gralem ale te wejscia sa caly czas, na wszystkich parach, na wszystkich tfach,
Pewnie w histori to wszyscy widzą:) Tylko żeby ktoś napisał że kupuje zanim to się stanie to tak nikt nie zrobi:)uzin2 pisze:co prawda dzis na kablu nie gralem ale te wejscia sa caly czas
Faktycznie to jest na wszystkich parach poniewaz w ten sposób funkcjonuje rynek,psychika ludzi,Ale zwróć uwage na pary z jenem tam nawet przy fantastycznej sytuacji cena przetnie ZL i ja w tedy wychodze a tu zachwile posick w dobrą strone,Więc polecam GUi EU,Choć ja gram wyłącznie na GU bo i tak grając jedną parą można ładnie nakosić pipsy.uzin2 pisze:na wszystkich parach
I tu się muszę nie zgodzić.Owszem na wszystkich TF dzieje się to samo a mianowicie cena robi ten sam myk.ale Zawsze ważniejszy jest większy TF i jeśli nie chcesz łapać SL to stosuj się do większego TF.uzin2 pisze:na wszystkich tfach
Dodano po 1 minutach:
To może graj samym ZL to wtedy nie bedzie 3 a 1 SL.uzin2 pisze:ja gram jakis czas czyms opartym na ZL, w nocy byly 3 falszywe sygnaly i 3xSL