MaxRipper pisze:huzar76 pisze:max przechodzisz sam siebie w tym momencie,a po ci taki ''oszukanski'' system a moze chcesz tak przelew na konto?
Pisales ze czytales od poczatku , system juz zostal podany... moim zdaniem..
huzar76 - sprawa niescislosci zostala z autorem dziennika wyjasniona wiec nie widze powodow aby do tego wracac i rozdrapywac to co bylo. Moje insynuacje to wynik dociekliwosci - wielokrotnie pisalem ze celem nie jest obrazic kogos kto po prostu dobrze gra a zglebic kazdy szczegol jego dzialania.
EOT
Maxiu nie zebym sie czepial, ale nic nie wyjasniles

, napisales ze moje "staty" Ci nie pasuja , po czym wszem i wobec oglosiles ze takie "stejtmenty" mozna latwo podrasowac, malo tego nawet nam to poniekad pokazales (za to akurat masz u mnie plusa, bo jako czlowiek starej daty, moja wiedza komputerowa jest nieco ograniczona

) Po otrzymaniu ode mnie stosownych wyjasnien nigdzie nie napisales (albo ja nie doczytalem

) , ze jednak "staty" sa ok, a Diver nie oszukuje , bo nie ma najmniejszego w tym interesu

To tyle gwoli wyjasnienia i oczywiscie masz racje nie ma co do tego wracac. Na koniec moja osobista rada dla Ciebie, jezeli faktycznie chcesz zglebic kazdy szczegol dzialania kogos, kto wedlug Ciebie dobrze gra to wybrales najgorsza droge z mozliwych

Moj dziadek zawsze powtarzal ze najwiecej krzycza ci co maja najmniej do powiedzenia.
pozdrawiam wszyskich serdecznie w ten jakze piekny poranek
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.