Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

diver3 pisze: uwierzcie w marzenia, a reszta pojdzie jak z platka..
Widzę, że mamy podobne podejście. Dla mnie nie jest to wyświechtany slogan, ale warunek sukcesu. Wszystko co przybrało realną postać było kiedyś myślą. Wszystko zaczyna się w naszych głowach, trzeba tylko mocno wierzyć że marzenia się spełnią.
Pozdrawiam! :D

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: huzar76 »

diver3 pisze:Jako, ze dziennik mial byc z zalozenia prowadzony ku uciesze gawiedzi i mojej wlasne
no daj spokujdopiero teraz nabiera to wszystko glebszego znaczenia. Ja bawie sie znakomicie. Pzdr.
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..

Awatar użytkownika
huzar76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: huzar76 »

MaxRipper pisze:Przypominam o deklaracji, w której stwierdziłeś ze na koniec opiszesz jakie metody stosujesz...
max przechodzisz sam siebie w tym momencie,a po ci taki ''oszukanski'' system a moze chcesz tak przelew na konto?
Pisales ze czytales od poczatku , system juz zostal podany... moim zdaniem..
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

huzar76 pisze:max przechodzisz sam siebie w tym momencie,a po ci taki ''oszukanski'' system a moze chcesz tak przelew na konto?
huzar76 - sprawa niescislosci zostala z autorem dziennika wyjasniona wiec nie widze powodow aby do tego wracac i rozdrapywac to co bylo. Moje insynuacje to wynik dociekliwosci - wielokrotnie pisalem ze celem nie jest obrazic kogos kto po prostu dobrze gra a zglebic kazdy szczegol jego dzialania.

EOT

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

MaxRipper pisze:
huzar76 pisze:max przechodzisz sam siebie w tym momencie,a po ci taki ''oszukanski'' system a moze chcesz tak przelew na konto?
huzar76 - sprawa niescislosci zostala z autorem dziennika wyjasniona wiec nie widze powodow aby do tego wracac i rozdrapywac to co bylo. Moje insynuacje to wynik dociekliwosci - wielokrotnie pisalem ze celem nie jest obrazic kogos kto po prostu dobrze gra a zglebic kazdy szczegol jego dzialania.

EOT
Maxiu nie zebym sie czepial, ale nic nie wyjasniles :wink: , napisales ze moje "staty" Ci nie pasuja , po czym wszem i wobec oglosiles ze takie "stejtmenty" mozna latwo podrasowac, malo tego nawet nam to poniekad pokazales (za to akurat masz u mnie plusa, bo jako czlowiek starej daty, moja wiedza komputerowa jest nieco ograniczona :lol: ) Po otrzymaniu ode mnie stosownych wyjasnien nigdzie nie napisales (albo ja nie doczytalem :( ) , ze jednak "staty" sa ok, a Diver nie oszukuje , bo nie ma najmniejszego w tym interesu :lol: To tyle gwoli wyjasnienia i oczywiscie masz racje nie ma co do tego wracac. Na koniec moja osobista rada dla Ciebie, jezeli faktycznie chcesz zglebic kazdy szczegol dzialania kogos, kto wedlug Ciebie dobrze gra to wybrales najgorsza droge z mozliwych :wink: Moj dziadek zawsze powtarzal ze najwiecej krzycza ci co maja najmniej do powiedzenia.

pozdrawiam wszyskich serdecznie w ten jakze piekny poranek
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Powiem tak - pomimo tego ze widze u Was olbrzymia chec do podniesienia tematu i ponownych klotni to nie stane w szranki - nie bede po raz kolejny tlumaczyl dlaczego to pokazalem i po co.... Nie ma sensu bo to i tak jak walenie glowa w mur.

EOT2

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

MaxRipper pisze:Powiem tak - pomimo tego ze widze u Was olbrzymia chec do podniesienia tematu i ponownych klotni to nie stane w szranki - nie bede po raz kolejny tlumaczyl dlaczego to pokazalem i po co.... Nie ma sensu bo to i tak jak walenie glowa w mur.

EOT2
Dokladnie tak Maksiu, jak glowa w mur :lol: , jak widac nic nie zrozumiales z tego co napisalem, nie chodzi o to co zrobiles, ale o to czego NIE zrobiles :) Dla mnie temat zakonczony i prosze nie odpisuj na tego posta.

pozdrawiam

loup
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: loup »

diver3, na pewno nie zamierzasz kontynuować dziennika? Przecież tak naprawdę nieważne jest czy statementy są prawdziwe czy nie (jednak nawet na to jest sposób, bo na myfxbook.com jest opcja weryfikacji statementu przy użyciu hasła inwestora). Jeśli ktoś ma wystarczająco dużo chęci, czasu i zaparcia to może śledzić Twoje wejścia/wyjścia i na tej podstawie domyślać się systemu lub też cierpliwie czekać na upublicznienie go (o ile miałoby to kiedykolwiek nastąpić).

Jest duża różnica między komentarzami autorskich systemów tutaj i na zagranicznych forach - tutaj autorom jest dużo trudniej, bo spada na nich ogrom krytyki.

Byłem i jestem pod wrażeniem Twoich wyników, mam nadzieję że przetrwają próbę czasu i tytuł dziennika w końcu się wypełni :-)

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Zgodnie z wczesniejsza obietnica dotychczasowe dokonania mojego nowego "dziecka". Jego zalety to : bardzo wysoka trafnosc podejmowanych decyzji :) , stosunkowo maly naklad czasowy potrzebny do grania (glowny powod mojej pracy nad nim :wink: ). Spedzam teraz ok 2-4h dziennie przy komputerze...
Wad na razie nie stwierdzam, ale pewnie jakies wyjda w trakcie lepszego poznawania sie(jak to w zyciu bywa :wink:) Na demo przeprowadzilem ponad siedemset trazakcji, skutecznosc osiagnal 94%. W realu sprawdza sie jak widac tez nie najgorzej. Ze wzgledu , ze nie jest to jakis "wymiatacz" pipsowy gram 1-3 lota w zaleznosci od mocy sygnalu :lol:
To tyle tytulem wstepu.

pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

2 tygodnie ciezkiej pracy w Wordzie?

Kod: Zaznacz cały

<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml"
xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office"
xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word"
xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml"
xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">