Od frajera do milionera..

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

diver3 pisze:A ja przypominam , ze moj zegar na platformie jest ustawiony -1h do czasu polskiego
Wiem czytałem Twoj post i rozumiem. Wielokrotnie zaznaczałem ze Cie nie posadzam tylko chcialem tego wyjaśnienia.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

dandos2 pisze:Moim skromnym zdaniem czytając ostatnie posty to prowadź dalej swój dziennik i nie zważaj na nic i na nikogo ignoruj złe relacje w stosunku do Ciebie bo na tyle ile jest ludzi na świecie tyle będzie opinii.
No pewnie, "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził"

Nie patrz na to, patrz na kasę :mrgreen:
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MACIEK408 »

dandos2 pisze:Na forach amerykańskich nie ma takiej zawiści jest pełen luz i jest opinia jak wygrałeś to dobrze
typowo amerykanskie. w Polsce wiadomo jak mowi porzekadlo - ludzie modla sie zeby krowa zdechla sasiadowi. diver3 - nikt cie chyba osobiscie nie urazil . po prostu pare osob doszukalo sie luk w sofcie mt4. punkt dla nich. ale chyba nikt nic nie insynuuje. kolega ripper byl wg mnie dociekliwy i tyle. pzdr
Money Never Sleeps

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

Ja na dzis polecam :D

1 podwójny filet z kurczaka (50 dag)
1 duża czerwona papryka (ok. 25 dag)
1 puszka ananasa
Marynata do kurczaka:
½ szklanki jogurtu naturalnego
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
½ łyżeczki curry
½ łyżeczki kurkumy

Filet z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w dużą kostkę. Do jogurtu naturalnego dodać oliwę z oliwek, słodką paprykę w proszku, curry i kurkumę. Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Do marynaty dodać kawałki kurczaka, wymieszać i włożyć do lodówki na około 24 godziny.

Czerwoną paprykę umyć i pokroić na duże kawałki. Ananasa osączyć z zalewy i każdy plasterek pokroić na cztery części.

Na patyczki do szaszłyków nabijać na przemian kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa, kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa itd. Gotowe szaszłyki rozłożyć na posmarowanej olejem aluminiowej tacce, a następnie położyć na rozgrzanym grillu. Grillować około 40 minut. Podczas grillowania szaszłyki należy odwracać od czasu do czasu.

Szaszłyki podawać z ulubionym dipem i z pieczywem.

Z podanych składników wychodzi około 12 szaszłyków.

zycze smacznego :wink:
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

diver3 pisze:Ja na dzis polecam :D

1 podwójny filet z kurczaka (50 dag)
1 duża czerwona papryka (ok. 25 dag)
1 puszka ananasa
Marynata do kurczaka:
½ szklanki jogurtu naturalnego
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
½ łyżeczki curry
½ łyżeczki kurkumy

Filet z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w dużą kostkę. Do jogurtu naturalnego dodać oliwę z oliwek, słodką paprykę w proszku, curry i kurkumę. Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Do marynaty dodać kawałki kurczaka, wymieszać i włożyć do lodówki na około 24 godziny.

Czerwoną paprykę umyć i pokroić na duże kawałki. Ananasa osączyć z zalewy i każdy plasterek pokroić na cztery części.

Na patyczki do szaszłyków nabijać na przemian kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa, kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa itd. Gotowe szaszłyki rozłożyć na posmarowanej olejem aluminiowej tacce, a następnie położyć na rozgrzanym grillu. Grillować około 40 minut. Podczas grillowania szaszłyki należy odwracać od czasu do czasu.

Szaszłyki podawać z ulubionym dipem i z pieczywem.

Z podanych składników wychodzi około 12 szaszłyków.

zycze smacznego :wink:
dziś ? dziś !!! ??? PADA !! :(( ale może na sobotę :D

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

Biorę kufajkę i idę grilować. :lol:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Hej !
To co DiverIII poprowadzisz dziennik na temat zadany czy poradnik kulinarny ? Zdecyduj się bo to zaczyna przypominać "Życie na gorąco". Jak to drugie to daj jakiś przepis na kaczkę albo gęś bo kurczaki to byt sterydowe u nas są.
pozdrawiam
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Madam
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Madam »

Hallo!

Diver3 jaki dzis stan % na rachunku? Czy skutecznosc rownie wysoka?
milego dzionka
"Swiat jest taki, jaki myslisz ze jest"
"Energia idzie za uwaga"

Awatar użytkownika
diver3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: diver3 »

Witam wszystkich po dluzszej przerwie w pisaniu :)
Po pierwsze chcialem powiedziec , ze dziennik , a wlasciwie jego zalozenia dalej sa aktualne, choc nieco zostana odlozone w czasie z powodow roznych. Jednym z nich byla praca nad moim ostatnim "dzieckiem". Jego poczynania i pierwsze kroki zaprezentuje wkrotce.
Po drugie ogromnie sie ciesze , ze tak duzo swiezej , mlodej krwi naplywa na to forum, bo juz mialem wrazenie ze zaczyna sie tu tworzyc towarzystwo wzajemnej adoracji :wink: Do nich wszystkich (tych mlodych nie tylko wiekiem) mam jedno zdanie: uwierzcie w marzenia, a reszta pojdzie jak z platka.. nie przejmujcie sie "dobrymi radami" robcie swoje...

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

diver3 pisze:Witam wszystkich po dluzszej przerwie w pisaniu
Będzie dziennik?
Super!
To był wg mnie najlepszy dziennik na forum ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

ODPOWIEDZ