Wiem czytałem Twoj post i rozumiem. Wielokrotnie zaznaczałem ze Cie nie posadzam tylko chcialem tego wyjaśnienia.diver3 pisze:A ja przypominam , ze moj zegar na platformie jest ustawiony -1h do czasu polskiego
Od frajera do milionera..
- jasonbourne
- Pasjonat
No pewnie, "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził"dandos2 pisze:Moim skromnym zdaniem czytając ostatnie posty to prowadź dalej swój dziennik i nie zważaj na nic i na nikogo ignoruj złe relacje w stosunku do Ciebie bo na tyle ile jest ludzi na świecie tyle będzie opinii.
Nie patrz na to, patrz na kasę

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
typowo amerykanskie. w Polsce wiadomo jak mowi porzekadlo - ludzie modla sie zeby krowa zdechla sasiadowi. diver3 - nikt cie chyba osobiscie nie urazil . po prostu pare osob doszukalo sie luk w sofcie mt4. punkt dla nich. ale chyba nikt nic nie insynuuje. kolega ripper byl wg mnie dociekliwy i tyle. pzdrdandos2 pisze:Na forach amerykańskich nie ma takiej zawiści jest pełen luz i jest opinia jak wygrałeś to dobrze
Money Never Sleeps
Ja na dzis polecam
1 podwójny filet z kurczaka (50 dag)
1 duża czerwona papryka (ok. 25 dag)
1 puszka ananasa
Marynata do kurczaka:
½ szklanki jogurtu naturalnego
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
½ łyżeczki curry
½ łyżeczki kurkumy
Filet z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w dużą kostkę. Do jogurtu naturalnego dodać oliwę z oliwek, słodką paprykę w proszku, curry i kurkumę. Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Do marynaty dodać kawałki kurczaka, wymieszać i włożyć do lodówki na około 24 godziny.
Czerwoną paprykę umyć i pokroić na duże kawałki. Ananasa osączyć z zalewy i każdy plasterek pokroić na cztery części.
Na patyczki do szaszłyków nabijać na przemian kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa, kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa itd. Gotowe szaszłyki rozłożyć na posmarowanej olejem aluminiowej tacce, a następnie położyć na rozgrzanym grillu. Grillować około 40 minut. Podczas grillowania szaszłyki należy odwracać od czasu do czasu.
Szaszłyki podawać z ulubionym dipem i z pieczywem.
Z podanych składników wychodzi około 12 szaszłyków.
zycze smacznego

1 puszka ananasa
Marynata do kurczaka:
1 łyżka oliwy z oliwek
½ łyżeczki curry
½ łyżeczki kurkumy
Filet z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w dużą kostkę. Do jogurtu naturalnego dodać oliwę z oliwek, słodką paprykę w proszku, curry i kurkumę. Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Do marynaty dodać kawałki kurczaka, wymieszać i włożyć do lodówki na około 24 godziny.
Czerwoną paprykę umyć i pokroić na duże kawałki. Ananasa osączyć z zalewy i każdy plasterek pokroić na cztery części.
Na patyczki do szaszłyków nabijać na przemian kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa, kurczaka, czerwoną paprykę, ananasa itd. Gotowe szaszłyki rozłożyć na posmarowanej olejem aluminiowej tacce, a następnie położyć na rozgrzanym grillu. Grillować około 40 minut. Podczas grillowania szaszłyki należy odwracać od czasu do czasu.
zycze smacznego

Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
dziś ? dziś !!! ??? PADA !!diver3 pisze:Ja na dzis polecam![]()
1 puszka ananasa
Marynata do kurczaka:
1 łyżka oliwy z oliwek
½ łyżeczki curry
½ łyżeczki kurkumy
zycze smacznego

Witam wszystkich po dluzszej przerwie w pisaniu
Po pierwsze chcialem powiedziec , ze dziennik , a wlasciwie jego zalozenia dalej sa aktualne, choc nieco zostana odlozone w czasie z powodow roznych. Jednym z nich byla praca nad moim ostatnim "dzieckiem". Jego poczynania i pierwsze kroki zaprezentuje wkrotce.
Po drugie ogromnie sie ciesze , ze tak duzo swiezej , mlodej krwi naplywa na to forum, bo juz mialem wrazenie ze zaczyna sie tu tworzyc towarzystwo wzajemnej adoracji
Do nich wszystkich (tych mlodych nie tylko wiekiem) mam jedno zdanie: uwierzcie w marzenia, a reszta pojdzie jak z platka.. nie przejmujcie sie "dobrymi radami" robcie swoje...
pozdrawiam

Po pierwsze chcialem powiedziec , ze dziennik , a wlasciwie jego zalozenia dalej sa aktualne, choc nieco zostana odlozone w czasie z powodow roznych. Jednym z nich byla praca nad moim ostatnim "dzieckiem". Jego poczynania i pierwsze kroki zaprezentuje wkrotce.
Po drugie ogromnie sie ciesze , ze tak duzo swiezej , mlodej krwi naplywa na to forum, bo juz mialem wrazenie ze zaczyna sie tu tworzyc towarzystwo wzajemnej adoracji

pozdrawiam
Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować ani jednego dnia w życiu.
- Mike_Scofield
- Pasjonat