Masakra Niech mi ktoś pokaże System dzięki któremu można zgarnąć 230 pipsów(skalpowanie) w 3-4 godziny LOL bez ani jednej straty:Di to bez cudownych SO.macd,rsi i inych pierdół.
Dobrze panowie myśle że system jest dopięty na ostatni guzik.Nikomu nie musze udowadniać że działa bo sami widzicie że działa jak cholera.Stosując prosty MM można do końca roku nazbierać na porządny samochód badź na inne kosztowne wydatki.najważniejsze to uwierzyć że proste rzeczy działają najlepiej:Dprzełamać się i trzepać kasiore.Ćwiczcie,ćwiczcie a niebędziecie wiedzieli co robić z kasą:)(hehe w końcu taki jest plan)Ciągle się ucze i codziennie znajduje kolejne ułatwienie w tym systemie.
taka mała podpowiedź zwarcajcie ywage na H1 w kórym miejsu jesteście w porównaniu do kanału(bardzo pomocne dzisiaj w ten sposób można było zarobić mase pipsów na reversie na H1.oczywiście korzystając z M15).
Myśle że jak na pół roku grania na FX(3 miesiące na demo , 3 miesiąc w realu)(w ogóle nie miałem styczności z jaką kolwiek innaą giełdą)osiągnełem zadowalający mnie poziom doświadczenia.
To nie prawda że pierwsze konto trzeba wyzerować.(głupota)Bo niby czemu ??co to by dało jedynie doła i niechęć do dalszej gry.Ja nie wyzerowałem na szczęście;]
Myśle że wątek można zamknąć bo wszystko już w nim jest napisze tak jak dragon na NLA jeśli czegoś nie rozumiecie czytajcie to znowu i znowu aż zajarzycie.TU naprawde wszystko jest ja robie dokładnie to samo.
tu jest link gdzie to opisałem
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 793#132793.
Dzięki serdeczne za prowadzenie tego wątku ze mną,osoby które narzekały i wprowadzały ulepszenia które nie są potrzebne, też się przydały bo pokazały że ten system działa dobrze bez ulepszeń a gdy się kombinuje to się przegrywa:D także trzymajcie się planu!!.
Powodzenia.
Dodam że własnie zamknełem GU 35 pipsów

spójrzcie co zrobiło się na TF H1 czy to nie jest czasem niebieska kropka na bandzie kanału