Never Lose Again by DRAGON33
dziala na wiekszosci par, ja osobiscie gram na eu,gu,ejbilo22 pisze:dobra jeszcze jedno pytanie ichyba juz bede sie powtarzal na ilu parach gracie i na jakich czy warto miec jakies 3 ulubione czy lepiej wiecej obserwowac tylko czy one nie beda nas rozpraszac jak w jednym momencie bedzie pelno dzwiekow ze mamy wchodzic w dana pozycje
Dodano po 4 minutach:
juz o tym wspominalem jakis czas temu. najwiecej błedów wynika z braku konsekwencji w trzymaniu sie scislych zasad ktore tu opisano. tzn PA i jeszcze raz PA..+kanal EMA+D1+H1 i wskaznik TRO..wszystko musi byc spelnione jednoczesnie. jak nie ma to czesto sa wtedy stop lossykiker pisze:moze zamiecie jakies screeny z minusowym wejsciem jakies wnioski sie wyciagnie , wklejacie tylko zyskowne transakcje

Dodano po 3 minutach:
wszystko jest opsanebilo22 pisze:nadal nie wiem w jakich momentach wchodzic czy jak cena jest w tunelu czy za nim a moze poprostu mam zle wskazniki ustawione najbardziej interesuje mnie wskaznik moving average jaka wartos ma miec okres pisaliscie ze mam sprawdzic na 1-szej strone jednak tam nie widze jaka wartosc ma miec
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=500kiker pisze:sgorn to wlasnie wklej takie pozycje co wszedles zgodnie z zasadami i wywalilo ci sl
przykladowy post HEXa z wtopą. sam jak teraz bede mial wtopy to bede zapisywal i wklejal na forum..
Dodano po 6 minutach:
a to screen z wejsciach nad ktorym sie zastanawialem.. miedzy 9-10:00.. PA spadkowe , EMA w dół,H1 i D1 czerwone, czyli czysto..ALE...wlasnie ALE.. cena odddalila sie dossc od EMA i zastanawialem sie czy nie za dalego..powstaje pytanie na ile mozna pozwolic sobie aby kurs odbiegal od EMA.. dobrze by bylo miec scisłą regule a nie domyslykiker pisze:albo jakies kontrowersyjne wejscia nad ktorym sie zastanawiales wejsc czy nie

Dodano po 31 sekundach:
screen
Dodano po 3 minutach:
P.S.
tak wiem wiem.. mialo byc M15 ..mi osobiscie M5 pasuje i tylko gram na tym interwale, i idzie dobrze wiec ja bede pokazywal na M5 wejscia. co do pytania powyzej zastosujcie je do swoich sytuacji na M15

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
HEX moze podlaczysz sie pod ta stronke http://www.mt4stats.com/ i pokarzesz swoje poczynania? moze ktos inny chetny?zapraszam.
a w czym jest lepsza ta strona od tego ze tu bede pokazywal swoje wejscia i statement?:)kiker pisze:HEX moze podlaczysz sie pod ta stronke http://www.mt4stats.com/ i pokarzesz swoje poczynania? moze ktos inny chetny?zapraszam.
// Proszę dajcie spokój, od statmentów i pokazywania jest JURNAL, nie róbcie bałaganu bo nie będzie się dało tego czytać. Możecie zrobić jurnal zbiorowy od jednej strategii i tam każdy umieszczałby swoje wejście. Nie zaśmiecajmy wątku strategii!
mod tig3r
za duzy spread jak dla mnie na tej parze...nie grampele pisze:Jaki macie SL dla GBPJPY? Już kilka razy mi wywalał SL na tej strategii, zwłaszcza wczoraj i dzisiaj.
Żadna sytuacja na rynku nie jest taka sama. Dziś np 2x wywaliło mnie na be +1 a mogło zakończyć się na +60. Dopiero 3cie wejście dało zysk +50 ale nie o tym.pele pisze:Jaki macie SL dla GBPJPY? Już kilka razy mi wywalał SL na tej strategii, zwłaszcza wczoraj i dzisiaj.
Wg mnie nie ma co szaleć z SL. Ustal sobie np -15 i koniec - tu jest Twój wybór ... nie zawsze będziesz wygrywał.