Dobra odpisuje ostatni raz,chociaż nie wiem czemu bo to i tak nie ma sensu!NIE CZYTACIE WĄTKU ZE ZROZUMIENIEM .
Bajus pisze:Przez ostatnie 2 dni wejść jak na lekarstwo (grając wg zasad opisanych przez Hexa). Udało się komuś zmodyfikować tak zasady aby móc uszczypnąć co nieco również w konsolach (dla płaskich kanałów EMA)?
Wejść jak na lekarstwo...to patrz screen 1 i 2
A powiedz po co modyfikować coś co jest dobre.za mało ci pipsó??Graj tak jak radzi kolega co kosi semaforami.znowu pokaże ci screen z 3s na dole napisze że było do wzięcia 400 pipsów.tyle ci starczy??W konsolidacjach??taki nie cierpliwy jesteś??A chcesz tutaj zarabiać?Na jednej parze masz ""konsole"" a na drugiej nie.
60 stron wątku tyle wypocin a na koniec i tak wszyscy chcą ulepszać ,modyfikować ,łamać zasady,bo chcą zarabiać więcej.(a później eee niesprawdza się ten system jakaś lipa znowu przegrałem
)Rynek daje możliwości które trzeba wykorzystać,nie można zarabiać cały czas!!
Czepiacie się że system ma fałszywe sygnały LOL bzdura totalna!! to jest normalka!To jest forex,chcecie screeny z fałszywych sygnałów to rzucie okiem na wykres wszystko jak na dłoni...
te wskaźniki nie REPITUJĄ (no może odrobinke kanał)
Jezu wy naprawde chcecie kosić po 500 pipsów dziennie.nawet w "konsolach"
jestem bardzo nerwowy więc nie będe pisał nic więcej bo i tak się powstrzymuje przed używaniem "ozdobników".
Co do załączników pewnie mi napiszecie "bo jak było już to wszystko ładnie wygląda" itd itd itd.No przecież jak był sygnał to czemu nie wchodzisz?!?zastanawiałes się czemu nie chcesz wchodzić jak system daje ci sygnał a wchodzisz z nudów i przegrywasz??
Wejścia przyjmuje typu albo wóz albo przewóz czyli SL 20 TP 20
Od tro się nauczyłem, przeciez forex to 98% czekanie 1% to wejście w tranzakcje i 1% wyjście z tej tranzakcji.A zastanawialiście się na co czekacie??aż system składający się ze wskaźników które repitują (SEMAFORY
@#$%@#@# // poprawiono mod tig3r //!!!!) dadzą wam sygnał a może gdy cena przyjdzie do was(psycho levele)
nie macie co robić proszę fajna muzyczka cały dzień jej słucham:D
Milow - Ayo Technology
http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk
Tak do mnie teraz dotarło mi nikt tego nie tłumaczył!!Sam to wszystko zrozumiałem gdy czytałem forum po english!!REALY!!
A wy macie po polsku i dalej dupa;/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.