dokładnie, a wogóle to tunnel dragona niczym sie nie różni od emaShadi pisze:Bajus napisał:
P.S. Widzę na nowych wykresach 3 x EMA. Ta trzecia linia to 50 EMA HL/2?
Pozdrawiam
Pewnie close ta 3cia
Never Lose Again by DRAGON33
fxclearing - wiem maja microloty i mozna na nich skalpowac ale pozniej, jak zacznie sie na powaznie to trzeba zmienic bo na standardzie nie ma skalpingudoni pisze:A u jakiego brokera masz konto, jeśli można wiedzieć?
a SL??? tymbardziej, ze dzienna nie pokazala shorta, i kanal w konsoli ( no moze leciutko w dol ), z 20 pips troche bys odegral okolo 9:25 chociaz tam tez bylo ryzykowne wejscie, nic na sile, tro_dynamic tez powinno sie rysowac na bandzie ( interrwal 5m )Dobek1 pisze:straciłem jakieś 80 pipsów, wtopa
dzieki Tig3rTig3r pisze:EMA - exponental moving avarage
masz wskaźnik moving avarage, przerzucasz go na wykres i ustawiasz na Exponental, dajesz na high i ustawiasz 50, to samo dla LOW
Mam jeszcze pytanie jak otwieracie pozycje - obojetnie L czy S to sprawdzmy ustawienie parametrów co 15 minut (zamkniecie swieczki) czy tez na biezaco sledziemy i jak zaistnieja wszystkie parametry otwieram pozycje ??
poz
HEX by odpowiedzial :" przekartkuj 65 stron tego wątku, wszystko bylo juz powiedziane .. " koniec cytatu.polk81 pisze:Mam jeszcze pytanie jak otwieracie pozycje - obojetnie L czy S to sprawdzmy ustawienie parametrów co 15 minut (zamkniecie swieczki) czy tez na biezaco sledziemy i jak zaistnieja wszystkie parametry otwieram pozycje ??
poz

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
ktos inny ma moze inna odpowiedzsgorn pisze:HEX by odpowiedzial :" przekartkuj 65 stron tego wątku, wszystko bylo juz powiedziane .. " koniec cytatu.polk81 pisze:Mam jeszcze pytanie jak otwieracie pozycje - obojetnie L czy S to sprawdzmy ustawienie parametrów co 15 minut (zamkniecie swieczki) czy tez na biezaco sledziemy i jak zaistnieja wszystkie parametry otwieram pozycje ??
poz
ta wniosla wszytko i zarazem nic
poz