A wiesz nie zgłosze do modabesot pisze:Teraz słowko do moda i posty wylatują

LEJE JUŻ NA TO

jak napisałeś uczysz się dopiero tego.Po obserwuj a w tedy napisz sprostowanie jeszcze się zdziwisz co semafory robią gdy rynek skacze:D zamieni ci 2 na 3 ,3 na 2 następnie tą 2 na 1 w innym miejscu postawi 3 a gdy jednak pójdzie w przeciwną strone to tą 2 na 3.besot pisze:Owszem zmienia się ten ostatni dynamicznie jesli ma powstać
zmartwie cię ale nie myle się.besot pisze:Tu się mylisz następny raz.
Chyba nie lubię semaforów ...HEX pisze:co semafory robią gdy rynek skacze:D zamieni ci 2 na 3 ,3 na 2 następnie tą 2 na 1 w innym miejscu postawi 3 a gdy jednak pójdzie w przeciwną strone to tą 2 na 3
HEX mysle ze w tej sytuacji wtopa wynikala z nastepujacych faktów:HEX pisze:jakiś pomysł dlaczego przegrałem??A może to wynika z tego że to tylko FOREX a my nie mamy złotego grala:) na 200 pipsów zaliczyć jedną wtope (20 pipsów)to prawie tak jak by się nic nie stało
sgorn pisze:mowisz ze gramy na odbicia od bandu EMA, zgodze sie,ale wtedy kiedy EMA jasno idzie w doł lub w gore,, prawda?
bo jak od razu po 11:00 to rzeczywiscie były juz 2 kropki i nie bylo LH złamane a EMA delikatnie szla w dol.. rozpedzilem sie zatem:) to chyba byle typowa skucha ForexowaMike_Scofield pisze:Znając HEX-a wydaje mi się, że tak właśnie wszedł, ale poczekajmy co powie
Na 45 stronie HEX podał bardzo podobne zagranie, spójrz ...sgorn pisze:bo jak od razu po 11:00 to rzeczywiscie były juz 2 kropki i nie bylo LH złamane a EMA delikatnie szla w dol.. rozpedzilem sie zatem:) to chyba byle typowa skucha ForexowaMike_Scofield pisze:Znając HEX-a wydaje mi się, że tak właśnie wszedł, ale poczekajmy co powie