tak. Wszystkie warunki były spełnione.sgorn pisze:czyli wejscie bylo dosłownie po 11:00 ??
Never Lose Again by DRAGON33
Wejscia w S na 2/3 swieczce m15 na kablu, edku i ejku zgodznie z systemem byly by dochodowe
Ale to jak zwykle na demie super idzie kurdesz
wrocilem na nie zeby te M15 cwiczyc dzis.

Ostatnio zmieniony 14 sie 2009, 11:52 przez Kielki, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich.
Dopiero zaczynam z forexem także mam do was kilka mniej lub bardziej idiotycznych pytań:D
Możecie rzucić okiem czy to wejście jest zgodne z zasadami?
Zamknąłem pozycje po około 20 pipsach, a póżniej sytuacja wyglądała jak na drugim załączniku czy to też dobre miejsce na zarobek?
Skąd wziąść wskażnik EMA 50 high low który podaje HEX w pierwszym poście.
Dopiero zaczynam z forexem także mam do was kilka mniej lub bardziej idiotycznych pytań:D
Możecie rzucić okiem czy to wejście jest zgodne z zasadami?
Zamknąłem pozycje po około 20 pipsach, a póżniej sytuacja wyglądała jak na drugim załączniku czy to też dobre miejsce na zarobek?
Skąd wziąść wskażnik EMA 50 high low który podaje HEX w pierwszym poście.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Wszystkie warunki były spełnione, ale pisalem Ci o dokładnie takim samym przypadku na 45 stronie, że wg mnie to ryzykowne wejście ...HEX pisze:tak. Wszystkie warunki były spełnione.sgorn pisze:czyli wejscie bylo dosłownie po 11:00 ??
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
wchodzisz-->wstaw-->wskazniki-->moving average--> MA method na Exponential-->dodaj do: hihg lub low.jhgf pisze:Skąd wziąść wskażnik EMA 50 high low który podaje HEX w pierwszym poście.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
pierwsze wejscie idealnie i zgodnie z zasadamijhgf pisze:Możecie rzucić okiem czy to wejście jest zgodne z zasadami?
co do drugiego tez tyle ze zauwaz trzeba by dac wiekszy SL niz w pierwszym..wiec patrzac na RISK to pierwsze bylo bezpieczniejsze. ale i jak widavc drugie tez bylo by zyskowne

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne