moim zdanie nie ma co kombinowac i dodawac do instrukcji gry:) lepiej zostanmy przy tych zasadach jakie sa bo dobrze idzie. Tylko trzeba zwracac na RS z wyzszych TF i bedzie ok.HEX pisze:jak widzisz screen jest zrobiony na M5 na M15 byśmy byli w innym miejscu.Weź poprawke że dragon później grał nawet pod prąd(przeciwnie do koloru H1) ale jak to powiedział jak to widzisz to możesz.Powiedział mi kiedyś że muszę zwracać szczególną uwage na S/R na H4 i dzięki temu będe bardziej zorientowany w którą strone tak naprawde idzie cena.
Never Lose Again by DRAGON33
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Sgorn pytanie do Ciebie
Bardzo mi się podoba twoja strategia w której piszesz, cytuje:
"wlasnie dlatego bede sie upieral ze trzeba otwierac 0.2 lot i polowe zamykac na +10 a reszta niech wyłapuje ile sie da:)"
Sgorn bardzo Cię proszę napisz jak to robisz, czy używasz do tego jakiegoś automatu, EA? Jeśli tak to jakiego i jakie masz na nim ustawienia?
Cała strategia NLA jest bardzo dobra tylko mam problem z automatycznym zamykaniem pozycji.
Bardzo mi się podoba twoja strategia w której piszesz, cytuje:
"wlasnie dlatego bede sie upieral ze trzeba otwierac 0.2 lot i polowe zamykac na +10 a reszta niech wyłapuje ile sie da:)"
Sgorn bardzo Cię proszę napisz jak to robisz, czy używasz do tego jakiegoś automatu, EA? Jeśli tak to jakiego i jakie masz na nim ustawienia?
Cała strategia NLA jest bardzo dobra tylko mam problem z automatycznym zamykaniem pozycji.
panowie, wiem ze to mały offtop, ale korzystając z waszej uprzejmości chciałbym zapytać, głównie HEXa i osoby mocno się udzielające w tym wątku :
- czy ktoś posiada tzw. donation indicators, czyli płatne wskaźniki TRO
- czy ktoś nimi gra
- jakiego typu są wskaźniki
- jaki jest ich koszt
pzdr
- czy ktoś posiada tzw. donation indicators, czyli płatne wskaźniki TRO
- czy ktoś nimi gra
- jakiego typu są wskaźniki
- jaki jest ich koszt
pzdr
Money Never Sleeps
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Może się mylę, ale mam wrażenie, że TRO po prostu już sobie wyrobił markę i teraz wszystkie wskaźniki są już"donation".MACIEK408 pisze:- czy ktoś posiada tzw. donation indicators, czyli płatne wskaźniki TRO
Chyba przestał juz zamieszczać cokolwiek za free ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
Ja nie posiadam.MACIEK408 pisze:- czy ktoś posiada tzw. donation indicators, czyli płatne wskaźniki TRO
wskaźniki donation działają podobnie jak te za free ale mają szereg ułatwień.MACIEK408 pisze:- jakiego typu są wskaźniki
15 centów za jeden a że wysyła on ich całe mnóstwo minimalna wpłata to 50 $ i pamiętajcie że to jes DONATION a nie zapłata za wskaźniki! nikt nie karze ci ich brań.Tak naprawde TRO wynagradza tymi wskaźnikami osoby które prześlą mu darowizne jako podziękowanie za jego prace i całodobową pomoc przy jego strategiach i wskaźnikach.MACIEK408 pisze:- jaki jest ich koszt
A i owszem mylisz sie ;] TRO zamieszcza darmowe wskaźniki i mało tego robi ich uaktualnienie co miesiąc i zamieszcza ulepszone trzeba szukac pliku mother coś tam.Napisałes to tak jak by on mial zarabiac na tych wskaźnikach a nie na forexie ;]Ale fakt marke to sobie wyrobil;]ale mi jego platne wskaźniki nie potrzebne dynamic fibs SR wystarczy w zupełności.Mike_Scofield pisze:Może się mylę, ale mam wrażenie, że TRO po prostu już sobie wyrobił markę i teraz wszystkie wskaźniki są już"donation".
Chyba przestał juz zamieszczać cokolwiek za free ...
- Mike_Scofield
- Pasjonat
No właśnie to mnie trochę dziwi. Skoro robi kasę na forexie, to po co mu 15 centów za wskaźnik ... Brzmi to jakoś śmiesznie, nie sądzisz?HEX pisze:Napisałes to tak jak by on mial zarabiac na tych wskaźnikach a nie na forexie ;]
Jedno nie pasuje do drugiego, ale co mi tam ....
Dodano po 9 minutach:
Masz gdzieś jakiś link, z informacjami na ten temat?HEX pisze:15 centów za jeden a że wysyła on ich całe mnóstwo minimalna wpłata to 50 $ i pamiętajcie że to jes DONATION a nie zapłata za wskaźniki!
Skąd wiesz, że 50$?
Chyba nie dokładnie czytales;] załóżmy scenariusz.Mike_Scofield pisze:No właśnie to mnie trochę dziwi. Skoro robi kasę na forexie, to po co mu 15 centów za wskaźnik ... Brzmi to jakoś śmiesznie, nie sądzisz?HEX pisze:Napisałes to tak jak by on mial zarabiac na tych wskaźnikach a nie na forexie ;]
Jedno nie pasuje do drugiego, ale co mi tam ....
Dodano po 9 minutach:
Masz gdzieś jakiś link, z informacjami na ten temat?HEX pisze:15 centów za jeden a że wysyła on ich całe mnóstwo minimalna wpłata to 50 $ i pamiętajcie że to jes DONATION a nie zapłata za wskaźniki!
Skąd wiesz, że 50$?
Jesteś szarą małą myszka na forexie,znalazłes forum TRO.Dzięki jego metodzie zaczynasz odnoscić sukcesy coraz to większe i większe.Postanawiasz mu podziękować więc piszesz na forum BIG THX i wpłacasz mu dodacje w wysokości od 50$-1000$ weź pod uwage że dziennie wygrywasz po 400-500$ i są plany że będziesz dużo dużo więcej.
TRO widzi że wpłaciłeś mu kasiore (50$) i przesyła ci paczke wskaźników.Czyli masz podwójną korzyść podziękowałes człowiekowi który otworzył ci oczy na forex i masz na dodatek super wskaźniki ;]
Pewnie że on się nie utrzymuje z tych wskaźników ;] jeśli dragon 3clipz3 MO i wielu innych zarabia krocie dzięki jego systemom to tylko możemy sie domyślać ile zarabia sam TRO. A co do wskaźników na napisał że w tamtym roku miał jakies 350 dotacji.
nie stosuje zadnego EA ani skrpytu, bo zauwazylem ze w realu nie chca juz chodzic i pracowac tak szybko jak na demie:) moze to kwestia tego ze jestem w XTB.doni pisze:Sgorn bardzo Cię proszę napisz jak to robisz, czy używasz do tego jakiegoś automatu, EA? Jeśli tak to jakiego i jakie masz na nim ustawienia?

Dodano po 23 godzinach 23 minutach:
po 14.25 na GBPUSD wejscie short...
Dodano po 51 minutach:
kolejne wejscie po 15.25 na GBPUSD..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
- Mike_Scofield
- Pasjonat
sgorn pisze:po 14.25 na GBPUSD wejscie short...
kolejne wejscie po 15.25 na GBPUSD..
O 15:25 wchodziłem dokładnie tak samo jak Ty.
O 14:25 piękne wejście, ale przegapiłem ...
Teraz jestem na longu od 16:10

W zasadzie, to się chyba sam zamknie ... na SL ...
Ja pier... właśnie zamknąłem na zero ...