Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Tak wlasnie zrobilem, na gosciu wszystko jest ok. Nie rozumiem czemu zamkneli ten temat, czemu zbanowali TRO itd. TRO ma swoje czasem dziwne podejscie (z reguly sa to niedokonczone posty, stos pytan, itd.), ale uczy ludzi na swoj sposob i chce zeby mysleli, nie daje im ryb tylko wedke :) Za co dostaje bana ;) juz chyba nie wiele miejsc zostalo gdzie moglby pisac ;).
Sam temat jest rownie wartosciowy, wiele osob z niego korzystalo, a zamknieto go i napisano, ze wszelkie screeny z tym systemem beda uwazane za spam Oo nie bardzo rozumiem, jeden system (lepszy czy gorszy) moze zyc na forum, a zwolennicy drugiego sa nagradzani banami, dziwna filozofia.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

zapraszamy do nas

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Dzis od rana na kablu ladne sygnaly z tego co widze :)
Mozecie wejsc na NLA na BP dzis? Czyzby calkiem wywalili ten temat? bo u mnie pisze, ze invald thread specified :/
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

Kielki pisze:Dzis od rana na kablu ladne sygnaly z tego co widze
No nie wiem ...
Moim zdaniem wręcz przeciwnie ...kurs się nie może zdecydować, w którą stronę chce iść ...

Dodano po 23 minutach:

SELL 1,6466

Niestety BE 10:59
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, 11:00 przez Mike_Scofield, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Mike_Scofield pisze:No nie wiem ...
Moim zdaniem wręcz przeciwnie ...kurs się nie może zdecydować, w którą stronę chce iść ...
tez tak uwazam ze nie bardzo widac te sygnaly-screen.. wszedlem Mike podobnie tyle ze 1.6463 po 10 i mnie wywalilo SL..

Dodano po 42 sekundach:

screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

No cóż, wszystko za wcześnie.
Cały czas sytuacja nie jest jasna co do kierunku, więc należy czekać.
Moim zdaniem dopiero po 14-tej coś się może wyjaśni i ja do tej pory już nie wchodzę ....
Spróbowałem raz, ale w zasadzie to nie liczyłem na sukces ... Doszło do +9 i przestawiłem na BE +1.

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Ja sie nie moge zmotywowac do pelnego grania na demie, straszna olewka, wole grac od razu live, chociaz z reguly konczy sie to stratami, glupie podejscie, ale co poradze ;)
Wyglada na to, ze BP usunelo calkiem temat TRO - pytanie czemu?

Dodano po 3 minutach:

Popatrzcie na swiece H1, poprzednai swieca zawiera sie w jeszcze poprzedniej, wydaje mi sie wiec, ze kierunek poludnie, ale jak dlugo moze spadac? Wczoraj przeciez polecialo jakies 300pipsow... ale wiadomo gramy co widzimy, nie co myslimy.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Kielki pisze:Popatrzcie na swiece H1, poprzednai swieca zawiera sie w jeszcze poprzedniej, wydaje mi sie wiec, ze kierunek poludnie, ale jak dlugo moze spadac? Wczoraj przeciez polecialo jakies 300pipsow... ale wiadomo gramy co widzimy, nie co myslimy.
Tutaj się zgadzam, patrząc na PA na H1, wygląda na spadki ... dlatego właśnie wchodziłem w tego shorta o 10:50.
No ale jak widać na razie jeszcze nie chce spadać ...

Po 11-tej było wejście w shorta, które dawało +20 pipsów do teraz ...
Niestety nie wchodziłem, bo dla mnie nie było wystarczająco klarowne ..

Odnośnie wątku NLA, to rzeczywiście wywalili go całkowicie. Miałem szczęście, że zdążyłem go poczytać ...

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Ogolnie gdyby ktos wszedl w szorta na tym pinie kiedy byl sygnal i trzymal do teraz, a w sumie mogl, bo H1 i D bias dolny byl mozna bylo wyciagnac spora sumke pipsow i skonczyc tradeowanie na dzis :)
Nie rozumiem polityki BP, ale mowia, ze czesc for jesr sponsorowana przez brokerow, moze w jakis sposob to wplynelo na ich polityke jak to niektorzy wesza w teoriach spiskowych. Mi niestety umknelo 200 stron ponad watku, ale jest jeszce 500 na kresliku, wiec zalu nie ma ;) poza tym ktos zrobil na szybko mirror tematu kiedy go tylko zamkneli (pewnie wiedzieli, ze go usuna ;) na innych temat podzielil podobny los) i maja wrzucic niedlugo link do tego :)

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

o 11:45 przegapiłem wejście a było 20 pipsów lekko ale poczekam na kolejny sygnał do shorta.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

ODPOWIEDZ