Sam temat jest rownie wartosciowy, wiele osob z niego korzystalo, a zamknieto go i napisano, ze wszelkie screeny z tym systemem beda uwazane za spam Oo nie bardzo rozumiem, jeden system (lepszy czy gorszy) moze zyc na forum, a zwolennicy drugiego sa nagradzani banami, dziwna filozofia.
Never Lose Again by DRAGON33
Tak wlasnie zrobilem, na gosciu wszystko jest ok. Nie rozumiem czemu zamkneli ten temat, czemu zbanowali TRO itd. TRO ma swoje czasem dziwne podejscie (z reguly sa to niedokonczone posty, stos pytan, itd.), ale uczy ludzi na swoj sposob i chce zeby mysleli, nie daje im ryb tylko wedke
Za co dostaje bana
juz chyba nie wiele miejsc zostalo gdzie moglby pisac
.
Sam temat jest rownie wartosciowy, wiele osob z niego korzystalo, a zamknieto go i napisano, ze wszelkie screeny z tym systemem beda uwazane za spam Oo nie bardzo rozumiem, jeden system (lepszy czy gorszy) moze zyc na forum, a zwolennicy drugiego sa nagradzani banami, dziwna filozofia.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
- Mike_Scofield
- Pasjonat

No nie wiem ...Kielki pisze:Dzis od rana na kablu ladne sygnaly z tego co widze
Moim zdaniem wręcz przeciwnie ...kurs się nie może zdecydować, w którą stronę chce iść ...
Dodano po 23 minutach:
SELL 1,6466
Niestety BE 10:59
Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, 11:00 przez Mike_Scofield, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
tez tak uwazam ze nie bardzo widac te sygnaly-screen.. wszedlem Mike podobnie tyle ze 1.6463 po 10 i mnie wywalilo SL..Mike_Scofield pisze:No nie wiem ...
Moim zdaniem wręcz przeciwnie ...kurs się nie może zdecydować, w którą stronę chce iść ...
Dodano po 42 sekundach:
screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
- Mike_Scofield
- Pasjonat

No cóż, wszystko za wcześnie.
Cały czas sytuacja nie jest jasna co do kierunku, więc należy czekać.
Moim zdaniem dopiero po 14-tej coś się może wyjaśni i ja do tej pory już nie wchodzę ....
Spróbowałem raz, ale w zasadzie to nie liczyłem na sukces ... Doszło do +9 i przestawiłem na BE +1.
Cały czas sytuacja nie jest jasna co do kierunku, więc należy czekać.
Moim zdaniem dopiero po 14-tej coś się może wyjaśni i ja do tej pory już nie wchodzę ....
Spróbowałem raz, ale w zasadzie to nie liczyłem na sukces ... Doszło do +9 i przestawiłem na BE +1.
Ja sie nie moge zmotywowac do pelnego grania na demie, straszna olewka, wole grac od razu live, chociaz z reguly konczy sie to stratami, glupie podejscie, ale co poradze 
Wyglada na to, ze BP usunelo calkiem temat TRO - pytanie czemu?
Dodano po 3 minutach:
Popatrzcie na swiece H1, poprzednai swieca zawiera sie w jeszcze poprzedniej, wydaje mi sie wiec, ze kierunek poludnie, ale jak dlugo moze spadac? Wczoraj przeciez polecialo jakies 300pipsow... ale wiadomo gramy co widzimy, nie co myslimy.
Wyglada na to, ze BP usunelo calkiem temat TRO - pytanie czemu?
Dodano po 3 minutach:
Popatrzcie na swiece H1, poprzednai swieca zawiera sie w jeszcze poprzedniej, wydaje mi sie wiec, ze kierunek poludnie, ale jak dlugo moze spadac? Wczoraj przeciez polecialo jakies 300pipsow... ale wiadomo gramy co widzimy, nie co myslimy.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"
- Mike_Scofield
- Pasjonat

Tutaj się zgadzam, patrząc na PA na H1, wygląda na spadki ... dlatego właśnie wchodziłem w tego shorta o 10:50.Kielki pisze:Popatrzcie na swiece H1, poprzednai swieca zawiera sie w jeszcze poprzedniej, wydaje mi sie wiec, ze kierunek poludnie, ale jak dlugo moze spadac? Wczoraj przeciez polecialo jakies 300pipsow... ale wiadomo gramy co widzimy, nie co myslimy.
No ale jak widać na razie jeszcze nie chce spadać ...
Po 11-tej było wejście w shorta, które dawało +20 pipsów do teraz ...
Niestety nie wchodziłem, bo dla mnie nie było wystarczająco klarowne ..
Odnośnie wątku NLA, to rzeczywiście wywalili go całkowicie. Miałem szczęście, że zdążyłem go poczytać ...
Ogolnie gdyby ktos wszedl w szorta na tym pinie kiedy byl sygnal i trzymal do teraz, a w sumie mogl, bo H1 i D bias dolny byl mozna bylo wyciagnac spora sumke pipsow i skonczyc tradeowanie na dzis 
Nie rozumiem polityki BP, ale mowia, ze czesc for jesr sponsorowana przez brokerow, moze w jakis sposob to wplynelo na ich polityke jak to niektorzy wesza w teoriach spiskowych. Mi niestety umknelo 200 stron ponad watku, ale jest jeszce 500 na kresliku, wiec zalu nie ma
poza tym ktos zrobil na szybko mirror tematu kiedy go tylko zamkneli (pewnie wiedzieli, ze go usuna
na innych temat podzielil podobny los) i maja wrzucic niedlugo link do tego 
Nie rozumiem polityki BP, ale mowia, ze czesc for jesr sponsorowana przez brokerow, moze w jakis sposob to wplynelo na ich polityke jak to niektorzy wesza w teoriach spiskowych. Mi niestety umknelo 200 stron ponad watku, ale jest jeszce 500 na kresliku, wiec zalu nie ma